SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Giresun Göreleliler Derneğinin Kongre İlanı

KÜLTÜR 30.01.2020 - 22:54, Güncelleme: 30.01.2020 - 22:54
 

Zeytinburnu Giresun Göreleliler Derneğinin Kongre İlanı

Zeytinburnu Göreliler Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığının son yönetimim kurulu toplantısında aldığı karar gereği olağan genel kurulu aşağıdaki ilana göre yapılacaktır.

Derneğimizin olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Şubat 2020 tarihinde saat: 13:00’da Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi, 150/2 A Zeytinburnu Adresinde yapılacaktır. Yukarıdaki belirttiğimiz tarihin ertelenmesi halinde 23 Şubat 2020 Tarihinde aynı adreste aynı saatte yeniden yapılacaktır. Bütün üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur. GÜNDEM MADDELERİ: 1-Açılış ve yoklama 2 - Kongre Başkanlık Divanının seçimi, 3-Saygı duruşu, 4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, 5- Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ayrı ayrı ibra edilmesi, 6- Tahmini: bütçenin görüşülerek onaylanması, 7- Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, 8- Dilek ve temenniler 9- Kapanış. YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN ALİ İHSAN ÇAKIR
Zeytinburnu Göreliler Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığının son yönetimim kurulu toplantısında aldığı karar gereği olağan genel kurulu aşağıdaki ilana göre yapılacaktır.

Derneğimizin olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Şubat 2020 tarihinde saat: 13:00’da Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi, 150/2 A Zeytinburnu Adresinde yapılacaktır. Yukarıdaki belirttiğimiz tarihin ertelenmesi halinde 23 Şubat 2020 Tarihinde aynı adreste aynı saatte yeniden yapılacaktır. Bütün üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur.

GÜNDEM MADDELERİ:

1-Açılış ve yoklama

2 - Kongre Başkanlık Divanının seçimi,

3-Saygı duruşu,

4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,

5- Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ayrı ayrı ibra edilmesi,

6- Tahmini: bütçenin görüşülerek onaylanması,

7- Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,

8- Dilek ve temenniler

9- Kapanış.

YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN ALİ İHSAN ÇAKIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.