SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Esnafı Halı sahada öldü

KÜLTÜR 16.07.2012 - 14:32, Güncelleme: 16.07.2012 - 14:32
 

Zeytinburnu Esnafı Halı sahada öldü

13 Temmuz akşamı Zeytinburnu'nda inanılmaz bir olay yaşandı. Halı Saha maçında ilçemizin genç esnafı kalp krizi geçirerek saha içinde öldü

Zeytinburnu esnaflarından Feridun ÖZTEPE arkadaşları ile birlikte her hafta olduğu gibi bu haftada Ermeni hastanesinin yaninda bulunan halı sahada maç yapmak üzere tesise gittiler. Onlar için her hafta yaşanılan sırada bir etkinlikti Halı saha tıurnuvası. Fakat Gençler aşarı sıcak ve nemi hesaba katmamışlardı. Aşırı sıcak ve nem altında maç başladı. Maçın 20. Dakikasıydı ilçemizin genç esnaflarından Feridun ÖZTEPE rakip fileleri çok güzel bir golle havanladırdı. Attığı golün sevinciniğ yaşarken bir anda sha ortasına yığıldı. Arkadaşları olayı on an sıradan bir sevinç gibi algıladı daha sonra kalp krii geçiriyor sesleri arasında genç beden aşrı sıcak nem ve heyecanla birleşince kalbine yenik düştü. Yapılan tüm müdahalere rağmen Feridun ÖZTEPE saha ortaında hayatın kaybetti. Feridun ÖZTEPE'nin cansız bedeni olay yerine çağrılan ambulansla arkadaşlarının göz yaşları arasında morga kaldırıldı. Yenidoğan Camiinde kılınan cernaze ammanzının ardından sevenleinin gözyaşları arasında Feridun ÖZTEPE aile mezarlığına defin edildi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER .
13 Temmuz akşamı Zeytinburnu'nda inanılmaz bir olay yaşandı. Halı Saha maçında ilçemizin genç esnafı kalp krizi geçirerek saha içinde öldü
Zeytinburnu esnaflarından Feridun ÖZTEPE arkadaşları ile birlikte her hafta olduğu gibi bu haftada Ermeni hastanesinin yaninda bulunan halı sahada maç yapmak üzere tesise gittiler. Onlar için her hafta yaşanılan sırada bir etkinlikti Halı saha tıurnuvası. Fakat Gençler aşarı sıcak ve nemi hesaba katmamışlardı.

Aşırı sıcak ve nem altında maç başladı. Maçın 20. Dakikasıydı ilçemizin genç esnaflarından Feridun ÖZTEPE rakip fileleri çok güzel bir golle havanladırdı. Attığı golün sevinciniğ yaşarken bir anda sha ortasına yığıldı. Arkadaşları olayı on an sıradan bir sevinç gibi algıladı daha sonra kalp krii geçiriyor sesleri arasında genç beden aşrı sıcak nem ve heyecanla birleşince kalbine yenik düştü. Yapılan tüm müdahalere rağmen Feridun ÖZTEPE saha ortaında hayatın kaybetti. Feridun ÖZTEPE'nin cansız bedeni olay yerine çağrılan ambulansla arkadaşlarının göz yaşları arasında morga kaldırıldı.

Yenidoğan Camiinde kılınan cernaze ammanzının ardından sevenleinin gözyaşları arasında Feridun ÖZTEPE aile mezarlığına defin edildi.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER .
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.