SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Emniyetinden Operasyon Açıklaması

KÜLTÜR 17.01.2015 - 18:46, Güncelleme: 17.01.2015 - 18:46
 

Zeytinburnu Emniyetinden Operasyon Açıklaması

Zeytinburnu İlçe Emniyetine atandığı günden itibaren başarılı ilçe emniyet müdürümüz Erdem Torlak ve ekibi uyuşturucuya karşı adeta savaş açtı.

Bir ay içinde birçok başarılı operasyona imza atan Zeytinburnu Emniyeti adeta uyuşturucu Tacirlerinin korkulu rüyası oldu. Zeytinburnu İlçe Emniyeti, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak , sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde daha önceden belirlenen adreslere baskın düzenleyen ekiplere, karadan Özel Harekat Timleri, havadan da polis helikopteri destek verdi. Özel Harekat ve Narkotik polisleri Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi’nde bir evin kapısını koçbaşı ile kırarak içeri girdi; biri kadın 2 kişi gözaltına alındı. İlçe Emniyetinden operasyonla ilgili bir açıklama yapıldı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğimiz ekiplerince ve Narkotik Suçlarla Mücadelede Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 17/01/2015 günü saat:06.30 sıralarında ilçemiz sorumluluk bölgemizde hava destekli 27 adrese eş zamanlı yapılan şafak operasyonunda 1 adet 9mm çapında tabanca 9 adet 9mm çapında fişek, 2 adet 7,65 çapında tabanca 18 adet 7,65mm çapında fişek 2 adet kuru sıkı tabanca 42 adet kuru sıkı tabanca fişeği 1 adet pompalı av tüfeği, 6 adet av tüfeği fişeği, 13 adet havalı tabanca kapsülü, 160 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 8 adet taş kokain, 4 adet plaka esrar ve toplam 25 gram toz esrar, 13 adet extasy hap, 6 gram ot esrar, Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2300TL para bulunarak el konulmuş, operasyon kapsamında toplam 9 şahıs göz altına alınmış olup, şahıslar hakkında gerekli tahkikata başlanmıştır.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu İlçe Emniyetine atandığı günden itibaren başarılı ilçe emniyet müdürümüz Erdem Torlak ve ekibi uyuşturucuya karşı adeta savaş açtı.

Bir ay içinde birçok başarılı operasyona imza atan Zeytinburnu Emniyeti adeta uyuşturucu Tacirlerinin korkulu rüyası oldu. Zeytinburnu İlçe Emniyeti, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak , sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde daha önceden belirlenen adreslere baskın düzenleyen ekiplere, karadan Özel Harekat Timleri, havadan da polis helikopteri destek verdi. Özel Harekat ve Narkotik polisleri Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi’nde bir evin kapısını koçbaşı ile kırarak içeri girdi; biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.

İlçe Emniyetinden operasyonla ilgili bir açıklama yapıldı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğimiz ekiplerince ve Narkotik Suçlarla Mücadelede Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 17/01/2015 günü saat:06.30 sıralarında ilçemiz sorumluluk bölgemizde hava destekli 27 adrese eş zamanlı yapılan şafak operasyonunda 1 adet 9mm çapında tabanca 9 adet 9mm çapında fişek, 2 adet 7,65 çapında tabanca 18 adet 7,65mm çapında fişek 2 adet kuru sıkı tabanca 42 adet kuru sıkı tabanca fişeği 1 adet pompalı av tüfeği, 6 adet av tüfeği fişeği, 13 adet havalı tabanca kapsülü, 160 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 8 adet taş kokain, 4 adet plaka esrar ve toplam 25 gram toz esrar, 13 adet extasy hap, 6 gram ot esrar, Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2300TL para bulunarak el konulmuş, operasyon kapsamında toplam 9 şahıs göz altına alınmış olup, şahıslar hakkında gerekli tahkikata başlanmıştır.

kullan

 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.