SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Emniyeti Engellileri unutmadı

KÜLTÜR 16.05.2017 - 09:38, Güncelleme: 16.05.2017 - 09:38
 

Zeytinburnu Emniyeti Engellileri unutmadı

Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen bir gün önce Belediyenin koordine ettiği Engelli Gençlerini asker uğurlamasına katıldı.

Bir gün sonra ise Emniyet Müdürlüğünün organizesinde engelli gençler sinema keyfi yaptı. Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Dünya Engelliler Haftası nedeniyle AKDEM'de özel eğitim gören engelli miniklerle el ele sinemaya giderek onlara neşeli bir gün yaşattılar. Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk ÖZMEN, Toplum Destekli Polis ile AKDEM Engelliler Komisyonu birlikteliğinde düzenlenen etkinlikte minik engellilerle bir araya geldiler. Özel eğitim gören 60 minik öğrenci ve aileleri ile Olivium Cine City sinema salonuna girmeden önce polis amca ve ablalarının dağıttığı Türk ve Polis bayraklarını hediye olarak aldılar. Çocuklara ayrıca pasta ve içecek ikramı yapıldı. Engelli minikler polis amcalarıyla geçirdikleri neşeli bir günün arından evlerine mutluluk içinde döndüler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen bir gün önce Belediyenin koordine ettiği Engelli Gençlerini asker uğurlamasına katıldı.

Bir gün sonra ise Emniyet Müdürlüğünün organizesinde engelli gençler sinema keyfi yaptı. Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Dünya Engelliler Haftası nedeniyle AKDEM'de özel eğitim gören engelli miniklerle el ele sinemaya giderek onlara neşeli bir gün yaşattılar. Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk ÖZMEN, Toplum Destekli Polis ile AKDEM Engelliler Komisyonu birlikteliğinde düzenlenen etkinlikte minik engellilerle bir araya geldiler.

Özel eğitim gören 60 minik öğrenci ve aileleri ile Olivium Cine City sinema salonuna girmeden önce polis amca ve ablalarının dağıttığı Türk ve Polis bayraklarını hediye olarak aldılar. Çocuklara ayrıca pasta ve içecek ikramı yapıldı. Engelli minikler polis amcalarıyla geçirdikleri neşeli bir günün arından evlerine mutluluk içinde döndüler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.