SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Elazığlılar Derneğinin Kongre İlanı

KÜLTÜR 13.02.2018 - 08:18, Güncelleme: 13.02.2018 - 08:18
 

Zeytinburnu Elazığlılar Derneğinin Kongre İlanı

Zeytinburnu Tüm Elazığlı İşadamları Dayanışma Derneğinin Olağan Kongresi aşağıdaki ilana göre yapılacaktır

Zeytinburnu Tüm Elazığlı İşadamları Dayanışma Derneğinin Olağan Kongresi aşağıdaki ilana göre yapılacaktır. Zeytinburnu Tüm Elazığlı İşadamları Dayanışma Derneğinin Olağan Kongresi  18.03.2018 tarihinde Saat 14.00 da Dernek Merkezinde( Telsiz Mahallesi Sümbül Sokak No:6  Zeytinburnu Adresinde yapılacaktır.) Çoğunluk sağlanamadığı taktirde 25.03.2018 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur. GÜNDEM 1-Açılış ve yoklama, 2- Kongre Başkanlık Divanının seçimi, 3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 4-Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, 5-Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrası, 6-Kesin bütçe ve Talimini bütçenin görüşülerek onaylanması. 7-Tüzük Değişikliği 8-Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, 9-Dilek ve temenniler, 10-Kapanış DERNEK YÖNETİMİ ADINA BAŞKAN NAZİR GÜLER
Zeytinburnu Tüm Elazığlı İşadamları Dayanışma Derneğinin Olağan Kongresi aşağıdaki ilana göre yapılacaktır

Zeytinburnu Tüm Elazığlı İşadamları Dayanışma Derneğinin Olağan Kongresi aşağıdaki ilana göre yapılacaktır. Zeytinburnu Tüm Elazığlı İşadamları Dayanışma Derneğinin Olağan Kongresi  18.03.2018 tarihinde Saat 14.00 da Dernek Merkezinde( Telsiz Mahallesi Sümbül Sokak No:6  Zeytinburnu Adresinde yapılacaktır.) Çoğunluk sağlanamadığı taktirde 25.03.2018 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur.

GÜNDEM

1-Açılış ve yoklama,
2- Kongre Başkanlık Divanının seçimi,
3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
4-Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,
5-Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrası,
6-Kesin bütçe ve Talimini bütçenin görüşülerek onaylanması.
7-Tüzük Değişikliği
8-Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
9-Dilek ve temenniler,
10-Kapanış

DERNEK YÖNETİMİ ADINA BAŞKAN NAZİR GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.