SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi’nin Acı Günü

KÜLTÜR 13.09.2020 - 13:00, Güncelleme: 13.09.2020 - 13:00
 

Zeytinburnu Belediyesi’nin Acı Günü

Zeytinburnu Belediyesi Güvenlik Görevlisi Sait Kardaş genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti. Kardeş geride gözü yaşlı çok sevdiği eşini çocuklarını ve sevenlerini bıraktı.

Zeytinburnu Belediyesinin çok sevilen güvenlik görevlerinden biri olan Sait Kardaş iki ay önce diş ağrısı nedeniyle hastaneye gidiyor. Zayıflığından şüphelenen doktor kendisinden kan tahlili istiyor.  Çıkan sonuçlarda Sait Kardaş’ın Kan kanseri olduğu ortaya çıkıyor. İki aydır özel bir Hastanede tedavi gören Kardaş 13 Eylül akşamı vefat etti.  Zeytinburnu Merkezefendi Camiinde Öğle namazına müteakiben 38 Yaşında hayatının bağrında aramızdan ayrılan genç kardeşimiz için Merkezefendi Camiinde cenaze nazmı kılındı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcısı Osman Genç, Zabıta Müdürü Muhlis Bakırtaş, Meclis üyeleri Fikret Tuncer, İbrahim Cin, Birim Müdürleri, Daire Amirleri, Mesai arkadaşları, hemşerileri ve çok sayıda seveni son görevde mesai arkadaşlarını yalnız bırakmadılar. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bitlis’e gönderildi.  Genç yaşta kaybettiğimiz kardeşimizin mekanı cennet olsun. Ailesine, mesai arkadaşlarına ve Sevenlerine başsağlığı diliyoruz... ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Belediyesi Güvenlik Görevlisi Sait Kardaş genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti. Kardeş geride gözü yaşlı çok sevdiği eşini çocuklarını ve sevenlerini bıraktı.

Zeytinburnu Belediyesinin çok sevilen güvenlik görevlerinden biri olan Sait Kardaş iki ay önce diş ağrısı nedeniyle hastaneye gidiyor. Zayıflığından şüphelenen doktor kendisinden kan tahlili istiyor.  Çıkan sonuçlarda Sait Kardaş’ın Kan kanseri olduğu ortaya çıkıyor. İki aydır özel bir Hastanede tedavi gören Kardaş 13 Eylül akşamı vefat etti. 

Zeytinburnu Merkezefendi Camiinde Öğle namazına müteakiben 38 Yaşında hayatının bağrında aramızdan ayrılan genç kardeşimiz için Merkezefendi Camiinde cenaze nazmı kılındı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcısı Osman Genç, Zabıta Müdürü Muhlis Bakırtaş, Meclis üyeleri Fikret Tuncer, İbrahim Cin, Birim Müdürleri, Daire Amirleri, Mesai arkadaşları, hemşerileri ve çok sayıda seveni son görevde mesai arkadaşlarını yalnız bırakmadılar. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bitlis’e gönderildi. 

Genç yaşta kaybettiğimiz kardeşimizin mekanı cennet olsun. Ailesine, mesai arkadaşlarına ve Sevenlerine başsağlığı diliyoruz...

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.