SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesinden Dev İftar Organizasyonu

KÜLTÜR 21.06.2015 - 10:13, Güncelleme: 21.06.2015 - 10:13
 

Zeytinburnu Belediyesinden Dev İftar Organizasyonu

Zeytinburnu Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla iftar programı gerçekleştirdi.Binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Ramazan ayı gönüllerimizi birbirimize sonuna kadar açmamız gereken aydır" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla iftar programı gerçekleştirdi. Zeytinburnu Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla Zeytinburnu Meydanı'nda iftar programı gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı iftar programında iftar vakti öncesi sanatçı Ufuk Akın tarafından ilahiler söylendi. Semazenlerinde gösteri yaptığı programda vatandaşlar ilahi ve semazen gösterileri eşliğinde iftar vaktini bekledi. Öte yandan Zeytinburnu Belediye Başkan Murat Aydın İftar alanına gelerek vatandaşların masalarını gezdi. Ezanın okunmasının ardından vatandaşlar dualarını ettikten sonra oruçlarını açtılar. "RAMAZAN AYI GÖNÜLLERİMİZİ BİRBİRİMİZE SONUNA KADAR AÇMA ZAMANIDIR" Vatandaşlarla birlikte iftar yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,"Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan ayı paylaşma zamanıdır. Ramazan, gönüllerimizi birbirimize sonuna kadar açmamız gereken zamandır. İnşallah bu ramazan münasebetiyle ülkemizde barış ve kardeşlik ortamı çok daha güçlü hale gelsin diye dua ediyoruz. Bu akşam bizlere ikramda bulunan Zeytinburnulu iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu iftar sofralarında ikramı iş adamlarımız sunuyorlar. Organizasyonu da Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler yapıyoruz. Rabbim onlara helalinden bol kazançlar nasip etsin. Bu akşam olduğu gibi her cumartesi akşamı Zeytinburnu Meydanı'nda programlarımız olacak. Bu güzel ayda duaların kabul olduğu bu saatte rabbimize yakarıyoruz ve dua ediyoruz" diye konuştu. "TOPLU İFTARLAR BİZİM GELENEĞİMİZDE VAR" Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmaktan son derece memnun olduğunu belirten vatandaş İsmet Geçer, "Bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Eskiden beri toplu iftarlar bizim geleneğimizde var. Komşular birbirlerini iftara davet ediyorlar. Herkesin evinde yemek var bu tür iftar programları yemek amacıyla değil İslamiyet'ten gelen örf ve adettendir" şeklinde konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla iftar programı gerçekleştirdi.Binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Ramazan ayı gönüllerimizi birbirimize sonuna kadar açmamız gereken aydır" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla iftar programı gerçekleştirdi. Zeytinburnu Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla Zeytinburnu Meydanı'nda iftar programı gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı iftar programında iftar vakti öncesi sanatçı Ufuk Akın tarafından ilahiler söylendi. Semazenlerinde gösteri yaptığı programda vatandaşlar ilahi ve semazen gösterileri eşliğinde iftar vaktini bekledi. Öte yandan Zeytinburnu Belediye Başkan Murat Aydın İftar alanına gelerek vatandaşların masalarını gezdi. Ezanın okunmasının ardından vatandaşlar dualarını ettikten sonra oruçlarını açtılar.

"RAMAZAN AYI GÖNÜLLERİMİZİ BİRBİRİMİZE SONUNA KADAR AÇMA ZAMANIDIR"

Vatandaşlarla birlikte iftar yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,"Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan ayı paylaşma zamanıdır. Ramazan, gönüllerimizi birbirimize sonuna kadar açmamız gereken zamandır. İnşallah bu ramazan münasebetiyle ülkemizde barış ve kardeşlik ortamı çok daha güçlü hale gelsin diye dua ediyoruz. Bu akşam bizlere ikramda bulunan Zeytinburnulu iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu iftar sofralarında ikramı iş adamlarımız sunuyorlar. Organizasyonu da Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler yapıyoruz. Rabbim onlara helalinden bol kazançlar nasip etsin. Bu akşam olduğu gibi her cumartesi akşamı Zeytinburnu Meydanı'nda programlarımız olacak. Bu güzel ayda duaların kabul olduğu bu saatte rabbimize yakarıyoruz ve dua ediyoruz" diye konuştu.

"TOPLU İFTARLAR BİZİM GELENEĞİMİZDE VAR"

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmaktan son derece memnun olduğunu belirten vatandaş İsmet Geçer, "Bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Eskiden beri toplu iftarlar bizim geleneğimizde var. Komşular birbirlerini iftara davet ediyorlar. Herkesin evinde yemek var bu tür iftar programları yemek amacıyla değil İslamiyet'ten gelen örf ve adettendir" şeklinde konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.