SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesinden AK Parti'ye transfer

SPOR 07.05.2014 - 19:31, Güncelleme: 07.05.2014 - 19:31
 

Zeytinburnu Belediyesinden AK Parti'ye transfer

Zeytinburnu Belediyesinden AK Parti Genel Merkezine özel kalem transferi gerçekleşti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın özel kalem müdürü Bünyamin Korkmaz, AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un özel kalem müdürü oldu. Bünyamin Korkmaz 7 Mayıs 2014 itibariyle AK Parti Genel Merkezindeki  görevine başlamak üzere Zeytinburnu Belediyesinden ayrıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan kurtulmuş’un özel kalemi bir süredir amansız hastalık ile mücadele ediyor. Tedavisine zaman ayrıdığı için tam anmaıyla kendisini işine veremiyordu. Kurtulmuş’un Zeytinburnu Belediyesini ziyareti esnasında kadim dostu Zeytinburnu Belediyediye Başkanı Murat Aydın’a tecrübeli bir özel kalem müdürü gerektiğini ilettiğinde Başkan Aydın’da kendisine Bünyamin Korkmaz’ı önerdiği kulislerden Bizlere uluşan bilgiler arasında. Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Yayın Grubu olarak Bünyamin Korkmaz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesinden AK Parti Genel Merkezine özel kalem transferi gerçekleşti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın özel kalem müdürü Bünyamin Korkmaz, AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un özel kalem müdürü oldu. Bünyamin Korkmaz 7 Mayıs 2014 itibariyle AK Parti Genel Merkezindeki  görevine başlamak üzere Zeytinburnu Belediyesinden ayrıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan kurtulmuş’un özel kalemi bir süredir amansız hastalık ile mücadele ediyor. Tedavisine zaman ayrıdığı için tam anmaıyla kendisini işine veremiyordu. Kurtulmuş’un Zeytinburnu Belediyesini ziyareti esnasında kadim dostu Zeytinburnu Belediyediye Başkanı Murat Aydın’a tecrübeli bir özel kalem müdürü gerektiğini ilettiğinde Başkan Aydın’da kendisine Bünyamin Korkmaz’ı önerdiği kulislerden Bizlere uluşan bilgiler arasında. Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Yayın Grubu olarak Bünyamin Korkmaz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.