SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

'Zeytinburnu Belediyesinde Mobbing iddiaları doğru mu?'

GÜNDEM 03.03.2020 - 22:07, Güncelleme: 03.03.2020 - 22:07
 

'Zeytinburnu Belediyesinde Mobbing iddiaları doğru mu?'

Geçtiğimiz ay Zeytinburnu Belediyesinde memur olarak çalışan 33 yaşındaki memur Yavuz Selim’in intiharıyla ilgili iddialar, belediye meclisinde dile getirildi. Mart ayı ilk toplantısında söz alan Meclis Üyesi Süleyman Uluocak, merhum Yavuz Selim ile ilgili iddialarla ilgili belediye başkanlığından bilgi istedi.

33 YAŞINDAKİ MEMUR YAVUZ SELİM NEDEN İNTİHAR ETTİ Geçtiğimiz ay Zeytinburnu Belediyesi’nde memur olarak görev yapan 33 yaşındaki Yavuz Selim Sel, yalnız yaşadığı evinde kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etmişti. Olay yeri inceleme ve savcılık araştırmasının ardından merhumun cesedi otopsi için Adli Tıp Morgu’na kaldırılmış, sonrasında memleketi olan Konya’ya gönderilmişti.   “BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN YAPILMASINA ANNESİ İZİN VERMEMİŞ” Belediye personeli olan Yavuz Selim’in ölümünün ardından cenazesinin belediye bahçesinde yapılacak törenin ardından memleketine gönderileceğini düşündüğünü ve cenaze bilgilerini sorduğunda ise tören yapılmayacağını ve cenazenin gasilhaneden memleketine gideceğini örendiğini belirten Uluocak, duyduğu iddialar karşısında büyük üzüntü yaşadığını belirtti. Zeytinburnu’na emeği olmuş bir personele son görevini yapmak ve helallik vermek için gasilhaneye gittiğini söyleyen Uluocak, belediye başkanı ve yetkililerin de orada olduğunu söyledi.     “MOBBİNG İDDİALARI DA VAR” İntiharla ilgili ‘Neden’ diye sorduğunda ise çok fazla bilgi alamadığını, annesinin belediye bahçesinde cenaze töreni yapılmasına izin vermediğini duyduğunu ifade eden Meclis Üyesi Süleyman Uluocak, 33 yaşında ve bekâr olan Yavuz Selim’in uzun zamandır Zeytinburnu Belediyesi’nde çalıştığını, İstanbul’da geçinemediği ve ailesiyle birlikte yaşamak için geçtiğimiz dönemde memleketi olan Konya’ya tayinini istediğini, Konya belediyesinden talep geldiği halde Zeytinburnu Belediyesi’nin tayini gerçekleştirmediği duyumları aldığını söyledi. Yeni dönemde ise, Zeytinburnu Belediyesi’nin tayin için olur verdiğini ama Konya Belediyesi’nin personel eksiği olmadığı için tayini kabul etmediği duyumunun yanı sıra, merhum Yavuz Selim’e mobbing uygulandığı yönünde iddiaların da olduğunu ileri süren Süleyman Uluocak, söz konusu iddiaların araştırılarak kendisine bilgi verilmesini istedi. İddialarla ilgili bir bilgisi olmadığını ve yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Arısoy, savcılığa intikal etmiş intihar vakasıyla ilgili gerekli araştırılmaların yapılacağını ve kendisine gelen bir tayin talebinin olmadığını ifade ederek, Uluocak’ın önergesini başkanlık makamına havale etti.
Geçtiğimiz ay Zeytinburnu Belediyesinde memur olarak çalışan 33 yaşındaki memur Yavuz Selim’in intiharıyla ilgili iddialar, belediye meclisinde dile getirildi. Mart ayı ilk toplantısında söz alan Meclis Üyesi Süleyman Uluocak, merhum Yavuz Selim ile ilgili iddialarla ilgili belediye başkanlığından bilgi istedi.

33 YAŞINDAKİ MEMUR YAVUZ SELİM NEDEN İNTİHAR ETTİ

Geçtiğimiz ay Zeytinburnu Belediyesi’nde memur olarak görev yapan 33 yaşındaki Yavuz Selim Sel, yalnız yaşadığı evinde kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etmişti. Olay yeri inceleme ve savcılık araştırmasının ardından merhumun cesedi otopsi için Adli Tıp Morgu’na kaldırılmış, sonrasında memleketi olan Konya’ya gönderilmişti.
 
“BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN YAPILMASINA ANNESİ İZİN VERMEMİŞ”

Belediye personeli olan Yavuz Selim’in ölümünün ardından cenazesinin belediye bahçesinde yapılacak törenin ardından memleketine gönderileceğini düşündüğünü ve cenaze bilgilerini sorduğunda ise tören yapılmayacağını ve cenazenin gasilhaneden memleketine gideceğini örendiğini belirten Uluocak, duyduğu iddialar karşısında büyük üzüntü yaşadığını belirtti. Zeytinburnu’na emeği olmuş bir personele son görevini yapmak ve helallik vermek için gasilhaneye gittiğini söyleyen Uluocak, belediye başkanı ve yetkililerin de orada olduğunu söyledi.  
 
“MOBBİNG İDDİALARI DA VAR”

İntiharla ilgili ‘Neden’ diye sorduğunda ise çok fazla bilgi alamadığını, annesinin belediye bahçesinde cenaze töreni yapılmasına izin vermediğini duyduğunu ifade eden Meclis Üyesi Süleyman Uluocak, 33 yaşında ve bekâr olan Yavuz Selim’in uzun zamandır Zeytinburnu Belediyesi’nde çalıştığını, İstanbul’da geçinemediği ve ailesiyle birlikte yaşamak için geçtiğimiz dönemde memleketi olan Konya’ya tayinini istediğini, Konya belediyesinden talep geldiği halde Zeytinburnu Belediyesi’nin tayini gerçekleştirmediği duyumları aldığını söyledi.

Yeni dönemde ise, Zeytinburnu Belediyesi’nin tayin için olur verdiğini ama Konya Belediyesi’nin personel eksiği olmadığı için tayini kabul etmediği duyumunun yanı sıra, merhum Yavuz Selim’e mobbing uygulandığı yönünde iddiaların da olduğunu ileri süren Süleyman Uluocak, söz konusu iddiaların araştırılarak kendisine bilgi verilmesini istedi.
İddialarla ilgili bir bilgisi olmadığını ve yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Arısoy, savcılığa intikal etmiş intihar vakasıyla ilgili gerekli araştırılmaların yapılacağını ve kendisine gelen bir tayin talebinin olmadığını ifade ederek, Uluocak’ın önergesini başkanlık makamına havale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.