SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi Seyitnizam Sokak İftarı

KÜLTÜR 31.07.2013 - 05:35, Güncelleme: 31.07.2013 - 05:35
 

Zeytinburnu Belediyesi Seyitnizam Sokak İftarı

Ramazan ayının yaz ayına denk gelmesi nedeni ile startı verilen Sokak İftarları, vatandaşların açık havada rahatlıkla iftar yapmasını sağladı.

Sokak iftarlarına öncülük eden Zeytinburnu Belediyesinin bu yıl bu geleneğinin devam ettirmesi Zeytinburnu halkının takdirini topladı. Zeytinburnu Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu Ramazanda her gün bir mahallede Sokak İftarı düzenleyerek binlerce vatandaşın hep birlikte iftar yapmasını sağlıyor. Sokak iftarları mahalle sakinleri bir araya toplayarak hep birlikte iftar yapmalarına imkân sağladı. AYDIN: RAMAZAN KARDEŞLİK AYIDIR İftar Programında konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, böyle mübarek günlerle vatandaşlarla aynı sofra etrafından birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek", tanıdık, tanımadık herkesle aynı ortamda iftar yapmak bizleri mutlu ediyor. Sizler mahallenizi bize açtınız. Komşululuk anlayışı içinde bizleri misafir ettiniz. Böyle muhteşem bir sofra etrafında Ramazan hepimiz için, ülkemiz için barış ve esenlik adına kalıcı olması için diliyorum." dedi. İFTAR YEMEĞİNİ ABDULHAKİM KAYA VERDİ Zeytinburnu Belediyesinin koordine ettiği Seyitinzam Mahallesi iftar yemeğinin hayırsever iş ve siyaset adamı Has Parti Zeytinburnu Eski ilçe Başkanı ve Has Parti'nin kapatılmasıyla birlikte teşkilatı ile AK Partiye katılan başkan Abdulhakim Kaya verdi. Zetinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Abdulhakim Kaya'ya yaptığı bu çok özel hayır için teşekkür etti. İFTAR PROGRAMINA İLGİ BÜYÜKTÜ Seyitnizam Mahallesindeki Sokak iftarına, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Ömer Arısoy, Zafer Alsac,AK Parti İlçe Başkan Yrd. Yıldırım Emen, İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Av.Kemal Dündar, Ak Parti Ak Parti Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları,Birim Müdürleri, ve Seyitnizam Mahallesi sakinleri katıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Ramazan ayının yaz ayına denk gelmesi nedeni ile startı verilen Sokak İftarları, vatandaşların açık havada rahatlıkla iftar yapmasını sağladı.

Sokak iftarlarına öncülük eden Zeytinburnu Belediyesinin bu yıl bu geleneğinin devam ettirmesi Zeytinburnu halkının takdirini topladı. Zeytinburnu Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu Ramazanda her gün bir mahallede Sokak İftarı düzenleyerek binlerce vatandaşın hep birlikte iftar yapmasını sağlıyor. Sokak iftarları mahalle sakinleri bir araya toplayarak hep birlikte iftar yapmalarına imkân sağladı.

AYDIN: RAMAZAN KARDEŞLİK AYIDIR

İftar Programında konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, böyle mübarek günlerle vatandaşlarla aynı sofra etrafından birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek", tanıdık, tanımadık herkesle aynı ortamda iftar yapmak bizleri mutlu ediyor. Sizler mahallenizi bize açtınız. Komşululuk anlayışı içinde bizleri misafir ettiniz. Böyle muhteşem bir sofra etrafında Ramazan hepimiz için, ülkemiz için barış ve esenlik adına kalıcı olması için diliyorum." dedi.

İFTAR YEMEĞİNİ ABDULHAKİM KAYA VERDİ

Zeytinburnu Belediyesinin koordine ettiği Seyitinzam Mahallesi iftar yemeğinin hayırsever iş ve siyaset adamı Has Parti Zeytinburnu Eski ilçe Başkanı ve Has Parti'nin kapatılmasıyla birlikte teşkilatı ile AK Partiye katılan başkan Abdulhakim Kaya verdi. Zetinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Abdulhakim Kaya'ya yaptığı bu çok özel hayır için teşekkür etti.

İFTAR PROGRAMINA İLGİ BÜYÜKTÜ

Seyitnizam Mahallesindeki Sokak iftarına, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Ömer Arısoy, Zafer Alsac,AK Parti İlçe Başkan Yrd. Yıldırım Emen, İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Av.Kemal Dündar, Ak Parti Ak Parti Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları,Birim Müdürleri, ve Seyitnizam Mahallesi sakinleri katıldı.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.