SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi işçilerine Yüzde Onbir Zam

KÜLTÜR 25.07.2012 - 16:16, Güncelleme: 25.07.2012 - 16:16
 

Zeytinburnu Belediyesi işçilerine Yüzde Onbir Zam

Zeytinburnu Belediyesi ile Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında 100 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı.

Sözleşme ile işçilere birinci yıl için yüzde 11, ikinci yıl için enflasyon oranında zam yapıldı.Zeytinburnu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ima törenine, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy, Belediye-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Hasan Gülüm, Belediye-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkan Yardımcısı Erol Özdemir ve belediye çalışanları katıldı. Belediye-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Hasan Gülüm, İBB’den sonra ilçe belediyeleri bazında ilk toplu iş sözleşmesini Zeytinburnu ile imzaladıklarını belirterek,bu rakamların büyüklüğünü küçüklüğünü tartışmadan çalışılanları çok mağdur etmen makul bir ölçüde sonuçlandırdıklarını Başkan Aydın’a gösterdiği yapıcı yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Murat Aydın zam yaparlarken ölçü olarak Büyükşehir Belediyesini aldıklarını ve amaçlarının çalışanları mağdur etmemek olduğunu söyledi. Ramazan Ayı için olunması münasebetiyle de çalışanlara Başkan Aydın kotasından 110 TL'lik bir ramazan kumanya paketi verileceğinin müjdesini verdi. Başkan Aydın ise 6. kez imzaladıkları toplu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Aydın ile Gülüm, 2 yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesine imza attı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Zeytinburnu Belediyesi ile Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında 100 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı.
Sözleşme ile işçilere birinci yıl için yüzde 11, ikinci yıl için enflasyon oranında zam yapıldı.Zeytinburnu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ima törenine, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy, Belediye-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Hasan Gülüm, Belediye-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkan Yardımcısı Erol Özdemir ve belediye çalışanları katıldı.

Belediye-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Hasan Gülüm, İBB’den sonra ilçe belediyeleri bazında ilk toplu iş sözleşmesini Zeytinburnu ile imzaladıklarını belirterek,bu rakamların büyüklüğünü küçüklüğünü tartışmadan çalışılanları çok mağdur etmen makul bir ölçüde sonuçlandırdıklarını Başkan Aydın’a gösterdiği yapıcı yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Murat Aydın zam yaparlarken ölçü olarak Büyükşehir Belediyesini aldıklarını ve amaçlarının çalışanları mağdur etmemek olduğunu söyledi. Ramazan Ayı için olunması münasebetiyle de çalışanlara Başkan Aydın kotasından 110 TL'lik bir ramazan kumanya paketi verileceğinin müjdesini verdi. Başkan Aydın ise 6. kez imzaladıkları toplu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Aydın ile Gülüm, 2 yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesine imza attı.
ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.