SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

KÜLTÜR 30.06.2015 - 12:16, Güncelleme: 30.06.2015 - 12:16
 

Zeytinburnu Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Zeytinburnu Belediyesi, yardıma muhtaç 3 bin 700 aileye erzak dağıttı. Bir Yılda yaklaşık 7 bin kumanya dağıtan belediye, Ramazan ayında 600 hanenin kapısını çaldı.

Yardıma muhtaç, gelir durumu düşük ailelere her ay gerçekleştirdiği erzak yardımıyla destek veren Zeytinburnu Belediyesi’ne bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ramazan ayında kapısını çalan hiçbir vatandaşı geri çevirmedi. Bulgur, pirinç, ayçiçeği yağı, salça, zeytin, çay, toz şeker, kırmızı mercimek, kuru fasulye, nohut, makarna, beyaz peynir, un, tuz ve helva gibi temel ihtiyaç gıdalarından oluşan kumanya, toplam 15 kalem üründen oluştu. Bir yıl içinde yaklaşık 7 bin koli dağıtan belediye, 6 ayda 3 bin 700 vatandaşa ulaştı. Ramazanın gelişiyle erzak dağıtımına hız veren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gelen her başvuruyu anında değerlendirip, tespit ettiğini belirtti. Ramazan’ın dışında da her ay erzak dağıtıldığını dile getiren Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sami Ünlü, “Erzak yardımımız, sadece Ramazan ayına özel olmayıp, her ay düzenli olarak yapılmaktadır. Bunun için yardıma muhtaç vatandaşların, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları yeterlidir.”dedi.
Zeytinburnu Belediyesi, yardıma muhtaç 3 bin 700 aileye erzak dağıttı. Bir Yılda yaklaşık 7 bin kumanya dağıtan belediye, Ramazan ayında 600 hanenin kapısını çaldı.

Yardıma muhtaç, gelir durumu düşük ailelere her ay gerçekleştirdiği erzak yardımıyla destek veren Zeytinburnu Belediyesi’ne bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ramazan ayında kapısını çalan hiçbir vatandaşı geri çevirmedi. Bulgur, pirinç, ayçiçeği yağı, salça, zeytin, çay, toz şeker, kırmızı mercimek, kuru fasulye, nohut, makarna, beyaz peynir, un, tuz ve helva gibi temel ihtiyaç gıdalarından oluşan kumanya, toplam 15 kalem üründen oluştu.

Bir yıl içinde yaklaşık 7 bin koli dağıtan belediye, 6 ayda 3 bin 700 vatandaşa ulaştı. Ramazanın gelişiyle erzak dağıtımına hız veren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gelen her başvuruyu anında değerlendirip, tespit ettiğini belirtti. Ramazan’ın dışında da her ay erzak dağıtıldığını dile getiren Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sami Ünlü, “Erzak yardımımız, sadece Ramazan ayına özel olmayıp, her ay düzenli olarak yapılmaktadır. Bunun için yardıma muhtaç vatandaşların, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları yeterlidir.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.