SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi 2 Projesiyle Altın Karınca Ödülü’nü Aldı

GÜNDEM 02.11.2022 - 12:54, Güncelleme: 02.11.2022 - 12:54
 

Zeytinburnu Belediyesi 2 Projesiyle Altın Karınca Ödülü’nü Aldı

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından iyi uygulamaların ve projelerin ödüllendirildiği ‘Altın Karınca 2022 Ödülleri’ Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen törende sahiplerini buldu.

Altın Karınca 2022’de; Afet Yönetimi, Akıllı Şehir Uygulamaları, İklim Değişikliği ve Çevre Yönetimi, Kentsel Mimari ve Tasarım, Kentsel Planlama ve Altyapı, Kültür ve Sanat, Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Hareketlilik, Yerel Kalkınma, Yönetişim ve Katılımcılık olmak üzere toplam 10 kategoride 49 proje ekibine ödüller MBB Başkanı Tahir Büyükakın tarafından verildi. Belediyeler nüfuslarına göre büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyeleri olmak üzere ayrı idari kategorilerde yarıştılar. Zeytinburnu Belediyesi de Çevre ve İklim Değişikliği Merkezi ve Yeni İmar Plan Notu projeleriyle Altın Karınca 2022 ödüllerine layık görüldü. Düzenlenen törende Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a İklim Değişikliği ve Çevre Yönetimi, Kentsel Planlama ve Altyapı alanlarında ödülleri takdîm edildi.
Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından iyi uygulamaların ve projelerin ödüllendirildiği ‘Altın Karınca 2022 Ödülleri’ Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen törende sahiplerini buldu.

Altın Karınca 2022’de; Afet Yönetimi, Akıllı Şehir Uygulamaları, İklim Değişikliği ve Çevre Yönetimi, Kentsel Mimari ve Tasarım, Kentsel Planlama ve Altyapı, Kültür ve Sanat, Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Hareketlilik, Yerel Kalkınma, Yönetişim ve Katılımcılık olmak üzere toplam 10 kategoride 49 proje ekibine ödüller MBB Başkanı Tahir Büyükakın tarafından verildi. Belediyeler nüfuslarına göre büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyeleri olmak üzere ayrı idari kategorilerde yarıştılar.

Zeytinburnu Belediyesi de Çevre ve İklim Değişikliği Merkezi ve Yeni İmar Plan Notu projeleriyle Altın Karınca 2022 ödüllerine layık görüldü. Düzenlenen törende Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a İklim Değişikliği ve Çevre Yönetimi, Kentsel Planlama ve Altyapı alanlarında ödülleri takdîm edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.