SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediye Meclisi Temmuz 3.Birleşim

GÜNDEM 04.07.2013 - 10:15, Güncelleme: 04.07.2013 - 10:15
 

Zeytinburnu Belediye Meclisi Temmuz 3.Birleşim

Zeytinburnu Belediye Meclisi Temmuz Ayı üçüncü Birleşim olağan gündemle toplandı. Meclise Kadrolaşma tartışmaları damgasını vurdu.

CHP Meclis Üyesi Resmiye Göç, Zeytinburnu Belediyesinde son günlerde hızlı bir şeklide kadrolaşma içine girildiğini ve bu kadrolaşma yapılırken, Ak Parti’ye üyelik şartı arandığını ve 12 yıl ve daha öncesinde Zeytinburnu Belediyesine alınmış çalışanlara Ak Parti döneminde alınan kişiler tarafından Mobing uygulandığını söyledi. Av. Resmiye Göç’e, Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Zafer Alsac cevap verdi. Bu mail kim tarafından atıldığı tespit edilmemiş fakat tespit edildiğinde gereken yapılacak fakat bundan kendilerinin de çok üzüldüklerini belirtti. Ak Parti Grup Başkanı Mehmet Altuntaş ise Resmiye Hanımın kesin olmayan bir mail üzerinden Ak Parti’ye yaptığı yakıştırmaların doğru olmadığını söyledi. CHP Meclis Üyesi Av. Resmiye Göç tekrar söz alarak Hukuk İşlerinden sorumlu Başkan Yrd. Av. Ömer Arsıyoy’un emekli olan kayınpederinin AKDEM’e sorumlu yapıldığını, yine Ömer Arısoy’un kayınbiraderinin önce sözleşmeli daha sonra da mühendis kadrosuna alındı. Murat Aydın’ında amcaoğlunun Merkezefendi’de yata yata para kazandığını söyledi. Cevap için söz alan Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap bu sözlerin tamamına itiraz ettiğini duymaya yoluyla bazı konuların meclis gündemine taşınamayacağını söyledi Kasap, bende Resmiye Hanım hakkında bir çok şey duydum ama burada konuşmuyorum. Bana Başkanın Akrabası diyor bunu nereden uyduruyor anlamış değilim. Bahsettiği kişi Rehabilitasyon Merkezinde sorumluydu AKDEM’e böyle riya katlı birisi gerekiyordu. İşi bu olan bir adam bunda ne yanlışlık olabilir. Yine bahsettiği diğer isimde KPSS ile atanmış gelmiş devletim memurudur. Ama taşeronlar CHP Meclis Üyelerinin bir çok yakının ve akrabası çalışıyor ama Ben Sizler gibi isim vermeyeceğim. Tabiyki olacak bu normal. Mecliste bu niçin konuşuluyor. Resmiye Hanımın özel ilişkilerini Ben niçin burada konuşayım dedi. www.zeytinburnuhaber.org-özel
Zeytinburnu Belediye Meclisi Temmuz Ayı üçüncü Birleşim olağan gündemle toplandı. Meclise Kadrolaşma tartışmaları damgasını vurdu.

CHP Meclis Üyesi Resmiye Göç, Zeytinburnu Belediyesinde son günlerde hızlı bir şeklide kadrolaşma içine girildiğini ve bu kadrolaşma yapılırken, Ak Parti’ye üyelik şartı arandığını ve 12 yıl ve daha öncesinde Zeytinburnu Belediyesine alınmış çalışanlara Ak Parti döneminde alınan kişiler tarafından Mobing uygulandığını söyledi.

Av. Resmiye Göç’e, Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Zafer Alsac cevap verdi. Bu mail kim tarafından atıldığı tespit edilmemiş fakat tespit edildiğinde gereken yapılacak fakat bundan kendilerinin de çok üzüldüklerini belirtti. Ak Parti Grup Başkanı Mehmet Altuntaş ise Resmiye Hanımın kesin olmayan bir mail üzerinden Ak Parti’ye yaptığı yakıştırmaların doğru olmadığını söyledi.

CHP Meclis Üyesi Av. Resmiye Göç tekrar söz alarak Hukuk İşlerinden sorumlu Başkan Yrd. Av. Ömer Arsıyoy’un emekli olan kayınpederinin AKDEM’e sorumlu yapıldığını, yine Ömer Arısoy’un kayınbiraderinin önce sözleşmeli daha sonra da mühendis kadrosuna alındı. Murat Aydın’ında amcaoğlunun Merkezefendi’de yata yata para kazandığını söyledi.
Cevap için söz alan Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap bu sözlerin tamamına itiraz ettiğini duymaya yoluyla bazı konuların meclis gündemine taşınamayacağını söyledi Kasap, bende Resmiye Hanım hakkında bir çok şey duydum ama burada konuşmuyorum. Bana Başkanın Akrabası diyor bunu nereden uyduruyor anlamış değilim. Bahsettiği kişi Rehabilitasyon Merkezinde sorumluydu AKDEM’e böyle riya katlı birisi gerekiyordu. İşi bu olan bir adam bunda ne yanlışlık olabilir. Yine bahsettiği diğer isimde KPSS ile atanmış gelmiş devletim memurudur. Ama taşeronlar CHP Meclis Üyelerinin bir çok yakının ve akrabası çalışıyor ama Ben Sizler gibi isim vermeyeceğim. Tabiyki olacak bu normal. Mecliste bu niçin konuşuluyor. Resmiye Hanımın özel ilişkilerini Ben niçin burada konuşayım dedi.

www.zeytinburnuhaber.org-özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.