SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Sınav İlanı

KÜLTÜR 14.03.2018 - 07:57, Güncelleme: 14.03.2018 - 07:57
 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Sınav İlanı

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Taşeron çalışanların kadroya alınmasına dair Sınavla ilgili bir ilan yayınladı.

Belediyemizde kurulacak şirket bünyesinde işçi statüsüne geçme talebinde bulunan ve başvuruları  Tespit Komisyonu ile İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonu tarafından değerlendirilen taşeron işçilerinden, 01/01/2018 tarih 30288 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul Ve Esaslar’a İlişin Tebliğin 39 uncu maddesine istinaden yapılacak  sınava katılmaya hak kazananların listesi  ile sınav yeri, tarih ve saatleri aşağıya çıkartılmıştır. Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan taşeron işçilerin sınavları uygulamalı olarak yapılacak olup uygulamalı  sınava katılacakların isimleri,  sınav yeri,  tarih ve saatlerine ait liste (EK-1) aşağıda yayınlanmıştır. Diğer tüm taşeron işçilerin  sınavları sözlü olarak gerçekleştirilecek olup, sözlü  sınava katılacakların isim listesi (EK-2),  sınav yeri,  tarih ve saatlerine ilişkin liste (EK-3) aşağıda yayınlanmıştır. Sınavlara katılacak olanların kimlik belgelerini yanlarında getirmeleri gerekmekte olup, sözlü sınava cep telefonu ile girilmeyecektir. Sınav ilanı tebliğ hükmüne geçmekte olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.  Ek: 1  Uygulamalı Sınava Katılacakların  İsimleri, Sınav Yer Ve Tarihlerine Ait Liste Ek: 2  Sözlü Sınava Katılacaklara Ait İsim Listesi Ek: 3 Sözlü Sınav Yeri, Tarihleri Ve Saatlerine Ait Liste Belediye Taşeronları İtiraz Sonuçları Duyurusu 01/01/2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 375 sayılı KHK’nin  geçici 23 ve 24’üncü maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirleyen tebliğin 36 ncı  maddesi gereği İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonu’na başvuruda bulunan Belediyemiz taşeron işçilerinden,  İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonu Kararı ile  itirazları kabul edilen ve edilmeyenlere ilişkin  listeler aşağıya çıkartılmıştır. Talep edilmesi durumunda itirazların red gerekçelerine ait detaylı bilgi Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden öğrenilebilecektir. Bu ilan ilgililerine tebliğ yerine geçmektedir. EK-1 İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonunca İtirazları Kabul Edilenler Ek-2  İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonunca İtirazları Red Edilenler
Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Taşeron çalışanların kadroya alınmasına dair Sınavla ilgili bir ilan yayınladı.

Belediyemizde kurulacak şirket bünyesinde işçi statüsüne geçme talebinde bulunan ve başvuruları  Tespit Komisyonu ile İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonu tarafından değerlendirilen taşeron işçilerinden, 01/01/2018 tarih 30288 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul Ve Esaslar’a İlişin Tebliğin 39 uncu maddesine istinaden yapılacak  sınava katılmaya hak kazananların listesi  ile sınav yeri, tarih ve saatleri aşağıya çıkartılmıştır.

Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan taşeron işçilerin sınavları uygulamalı olarak yapılacak olup uygulamalı  sınava katılacakların isimleri,  sınav yeri,  tarih ve saatlerine ait liste (EK-1) aşağıda yayınlanmıştır.

Diğer tüm taşeron işçilerin  sınavları sözlü olarak gerçekleştirilecek olup, sözlü  sınava katılacakların isim listesi (EK-2),  sınav yeri,  tarih ve saatlerine ilişkin liste (EK-3) aşağıda yayınlanmıştır.

Sınavlara katılacak olanların kimlik belgelerini yanlarında getirmeleri gerekmekte olup, sözlü sınava cep telefonu ile girilmeyecektir.

Sınav ilanı tebliğ hükmüne geçmekte olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 

Ek: 1  Uygulamalı Sınava Katılacakların  İsimleri, Sınav Yer Ve Tarihlerine Ait Liste

Ek: 2  Sözlü Sınava Katılacaklara Ait İsim Listesi

Ek: 3 Sözlü Sınav Yeri, Tarihleri Ve Saatlerine Ait Liste

Belediye Taşeronları İtiraz Sonuçları Duyurusu

01/01/2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 375 sayılı KHK’nin  geçici 23 ve 24’üncü maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirleyen tebliğin 36 ncı  maddesi gereği İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonu’na başvuruda bulunan Belediyemiz taşeron işçilerinden,  İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonu Kararı ile  itirazları kabul edilen ve edilmeyenlere ilişkin  listeler aşağıya çıkartılmıştır.

Talep edilmesi durumunda itirazların red gerekçelerine ait detaylı bilgi Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden öğrenilebilecektir.

Bu ilan ilgililerine tebliğ yerine geçmektedir.

EK-1 İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonunca İtirazları Kabul Edilenler

Ek-2  İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonunca İtirazları Red Edilenler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.