SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Anadolu Lisesi Birinci Bilim Şenliği

EĞİTİM 09.05.2014 - 11:22, Güncelleme: 09.05.2014 - 11:22
 

Zeytinburnu Anadolu Lisesi Birinci Bilim Şenliği

Borsa Zeytinburnu Anadolu Lisesi 1. Bilim Şenliği muhteşemliği ile göz kamaştırdı. Okul olarak bir ilke adım atmanın da mutluluğu en güzel şekilde yaşandı ve yaşatıldı. Öğrencilerin oluşturduğu standlarda, aldıkları eğitimin emekleri sergilenirken, fuayede yer alan tablolar da hayli dikkat çekti.

Okulun açılışının henüz 2. yılı dolmak üzereyken yapılan bu şenlik yapılacak olan daha güzel etkinliklerin teminatı olarak ilgi çekiciydi.. Okul Müdürü Bekir KISA ve yardımcıları yanı sıra branş öğretmenlerinin öğrencilerine verdikleri eğitimleri hüner olarak sergilemeleri, Okul Aile Birliği Başkanı Muzaffer DEMİR ve ekibinin de öğrencilerle adeta el ele olması hayli güzeldi. Kaymakam Ufuk Seçilmiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup HAYIRLIOĞLU, okul müdürleri ve temsilcilerinin de iştirak ettiği açılış öncesi hareketlilik öğrencilerin heyecanlarını gözler önüne serdi. Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ, açılış öncesi kendisini karşılayan öğrencilerle samimi diyaloglarda bulunarak sohbet etmesi heyecanlı olan ortamı adeta rahatlattı. Okulun Bilim 1. Şenliği açılış kurdelesinin kesilmesi ardından etkinliği gelen davetliler standlarda  sergilenen birbirinden hayli ilginç olan öğrenci çalışmalarını dikkatle izlediler. Okulun fuaye salonunda 32 tablo şövelelerde sergilenmişti. 14 reyondan oluşan standlarda öğrencilerin aldıkları her dersin aynı görselliği el emeği ve bilim çalışmaları olarak izlenmeyi bekliyordu. Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ’in her standda dakikalarca kalarak ilgilenmesi, öğrencilerden bilgi alırken kendi bilgilerini de aktarması, öğrencilerle bir ağabey gibi sohbet ederek hal hatır sorması günümüze dek pek rastlanan bir konum değildi desek yeri var. Okul fuayesinde bulunan yağlıboya ve kuru boya eserler hakkında öğrenci Kardelen ATASAVUN ile sohbeti de görülmeye değerdi. Tanıtım Günleri Bilim 1. Şenliğinin en görsel mükemmelliği ise üç bayanın oluşturduğu orkestraydı. Bir İspanyol Gitarist ve iki keman virtiözü gibi olan üç öğrencinin sergilediği klasik müzik ve flemenkolar fuayede ılgın bir hava esmesini sağlamıştı. Keşke bu öğrenciler bir başka etkinlikte güzel bir mini konser verebilseler. Yaklaşık bir saati aşan görselleme ve bilgi alınımları ardından Okul aile Birliği tarafından hazırlanmış olan ikram sunumu yapıldı. İkram sunumları sonrasında öğrencilere gönderilen tabletlerin ilk dağıtımı için 9. sınıflardan birine gidildi. Öğrencilere için öncelikle gönderilen 148 ve öğretmenler için gönderilmiş olan 41 tablet, sınıf öğrencilerinden 4 kişiye ilk adım olarak protokol tarafından verildi. Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ okul müdürü Bekir KISA’ya, Okul Aile Birliği Başkanı Muzaffer DEMİR ve ekibine, ayrıca emeği geçen öğretmenlere emeklerinden ve güzel bir etkinlik sergilemelerinden dolayı teşekkür ederek okuldan ayrıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Borsa Zeytinburnu Anadolu Lisesi 1. Bilim Şenliği muhteşemliği ile göz kamaştırdı. Okul olarak bir ilke adım atmanın da mutluluğu en güzel şekilde yaşandı ve yaşatıldı. Öğrencilerin oluşturduğu standlarda, aldıkları eğitimin emekleri sergilenirken, fuayede yer alan tablolar da hayli dikkat çekti.

Okulun açılışının henüz 2. yılı dolmak üzereyken yapılan bu şenlik yapılacak olan daha güzel etkinliklerin teminatı olarak ilgi çekiciydi.. Okul Müdürü Bekir KISA ve yardımcıları yanı sıra branş öğretmenlerinin öğrencilerine verdikleri eğitimleri hüner olarak sergilemeleri, Okul Aile Birliği Başkanı Muzaffer DEMİR ve ekibinin de öğrencilerle adeta el ele olması hayli güzeldi.

Kaymakam Ufuk Seçilmiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup HAYIRLIOĞLU, okul müdürleri ve temsilcilerinin de iştirak ettiği açılış öncesi hareketlilik öğrencilerin heyecanlarını gözler önüne serdi. Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ, açılış öncesi kendisini karşılayan öğrencilerle samimi diyaloglarda bulunarak sohbet etmesi heyecanlı olan ortamı adeta rahatlattı. Okulun Bilim 1. Şenliği açılış kurdelesinin kesilmesi ardından etkinliği gelen davetliler standlarda  sergilenen birbirinden hayli ilginç olan öğrenci çalışmalarını dikkatle izlediler.

Okulun fuaye salonunda 32 tablo şövelelerde sergilenmişti. 14 reyondan oluşan standlarda öğrencilerin aldıkları her dersin aynı görselliği el emeği ve bilim çalışmaları olarak izlenmeyi bekliyordu. Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ’in her standda dakikalarca kalarak ilgilenmesi, öğrencilerden bilgi alırken kendi bilgilerini de aktarması, öğrencilerle bir ağabey gibi sohbet ederek hal hatır sorması günümüze dek pek rastlanan bir konum değildi desek yeri var. Okul fuayesinde bulunan yağlıboya ve kuru boya eserler hakkında öğrenci Kardelen ATASAVUN ile sohbeti de görülmeye değerdi.

Tanıtım Günleri Bilim 1. Şenliğinin en görsel mükemmelliği ise üç bayanın oluşturduğu orkestraydı. Bir İspanyol Gitarist ve iki keman virtiözü gibi olan üç öğrencinin sergilediği klasik müzik ve flemenkolar fuayede ılgın bir hava esmesini sağlamıştı. Keşke bu öğrenciler bir başka etkinlikte güzel bir mini konser verebilseler. Yaklaşık bir saati aşan görselleme ve bilgi alınımları ardından Okul aile Birliği tarafından hazırlanmış olan ikram sunumu yapıldı.

İkram sunumları sonrasında öğrencilere gönderilen tabletlerin ilk dağıtımı için 9. sınıflardan birine gidildi. Öğrencilere için öncelikle gönderilen 148 ve öğretmenler için gönderilmiş olan 41 tablet, sınıf öğrencilerinden 4 kişiye ilk adım olarak protokol tarafından verildi. Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ okul müdürü Bekir KISA’ya, Okul Aile Birliği Başkanı Muzaffer DEMİR ve ekibine, ayrıca emeği geçen öğretmenlere emeklerinden ve güzel bir etkinlik sergilemelerinden dolayı teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.