SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYTİNBURNU: 0 BARTINSPOR: 2

SPOR 13.03.2012 - 08:07, Güncelleme: 13.03.2012 - 08:07
 

ZEYTİNBURNU: 0 BARTINSPOR: 2

Bölgesel Amatör Lig 13.Grupta üst üste iki galibiyet alarak 3. lig yolunda avantajı elinde tutmak isteyen

Bartınspor çıktığı Zeytinburnu maçında da istediği 3 puanı her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 gibi net bir skorla alarak 3. galibiyetini elde etmiş oldu.Zeytinburnu maçına çok büyük önem veren Bartınspor'da hafta içi yapılan çalışmalarda hedef 3 puan üzerine kurulmuştu. İstanbul deplasmanında oynanacak Zeytinburnu maçından alınacak 3 puan 3.lige çıkma yolunda Bartınspor için çok önemli idi.Bu maçtan alacağı 3 puanla avantajı lehine çevirmek isteyen martılar sergiledikleri güzel futbolla ve her iki yarıda buldukları gollerle rakibini 2-0 gibi net bir skorla yendi. Bu galibiyetle büyük moral bulan Bartınspor önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayacağı bildirildi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Bölgesel Amatör Lig 13.Grupta üst üste iki galibiyet alarak 3. lig yolunda avantajı elinde tutmak isteyen
Bartınspor çıktığı Zeytinburnu maçında da istediği 3 puanı her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 gibi net bir skorla alarak 3. galibiyetini elde etmiş oldu.Zeytinburnu maçına çok büyük önem veren Bartınspor'da hafta içi yapılan çalışmalarda hedef 3 puan üzerine kurulmuştu.

İstanbul deplasmanında oynanacak Zeytinburnu maçından alınacak 3 puan 3.lige çıkma yolunda Bartınspor için çok önemli idi.Bu maçtan alacağı 3 puanla avantajı lehine çevirmek isteyen martılar sergiledikleri güzel futbolla ve her iki yarıda buldukları gollerle rakibini 2-0 gibi net bir skorla yendi. Bu galibiyetle büyük moral bulan Bartınspor önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayacağı bildirildi.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.