SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeynep ile Yasin’in düğün merasiminde izdiham yaşandı

GÜNDEM 11.06.2022 - 23:07, Güncelleme: 12.06.2022 - 12:06
 

Zeynep ile Yasin’in düğün merasiminde izdiham yaşandı

AK Parti’nin efsane ilçe Başkanı Bahattin Ünver’in Kızı Zeynep sade bir düğün merasimiyle ilçemizin sevilen ailelerinden Bayram Ailesinin oğlu Yasin ile Dünya evine girdi. Düğün merasiminde hem hüzün hem de mutluluk aynı anda yaşandı.

AK Parti’nin uzun yıllar Zeytinburnu’nda ilçe Başkanlığını başarıyla yapan ve siyaset döneminde adından sıkça söz ettiren işadamı Bahattin Ünver 7 ay önce kızı Zeynep’i aile arasındaki bir söz merasimiyle nişanlamıştı. Eşi Hatice Ünver’in nişan merasimindeki heyecanı görülmeye değerdi. Kim nereden bilecekti ki Anne Hatice Ünver kızının düğünün göremeyecekti. Zeynep’in nişanın ardından Ünver ailesi çok zor bir süreç geçirdi. Genç yaşta Anne Hatice Ünver aramızdan ayrıldı. Kızının bugünkü mutlu anlarına şahitlik edemedi. Böylesine zor bir sürecin ardından Zeynep ile Yasin’in düğün günü geldi çattı.  İBB 1453 Sosyal Tesislerindeki düğün merasimine siyaset, iş dünyası, Zeytinburnu ve İstanbul adeta akın etti. 1000 Kişilik salon üç, dört kez dolup boşaldı. Gelin Hanımın BABABSI Bahattin Ünver ile Damat Beyin Babası Sait Bayram misafirleri kapıda karşıladılar.  Akşam yemeğinin ardından nikah şahitlerinin de salona gelmesiyle birlikte nikah akdi başladı.  Zeynep İle Yasin’in nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise Bakan Yardımcısı İsmail Güneş, Eski Başkan Osman Aşkın Bak, Milletvekilleri Aziz Babuşçu, Ahmet Hamdi Çamlı, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Ordu Gürgentepe önceki dönem Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Gelinin amcası Hüsnü Ünver, Damat’ın amcası Sadettin Bayram yaptı.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Evlilik Cüzdanını takdim etmesi için Cüzdanı Milletvekili Aziz Buluşçu’ya verdi. AK Parti eski İstanbul İl Başkanı Milletvekili Aziz Babuşçu Ünver ailesinin geçirdiği zor süreci hatırlatarak Anne Hatice Ünver’i rahmetle andı. Evlilik Cüzdanını AK Parti grup Başkanı Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya verdi. Göksu’da Evlilik cüzdanını Gelin Hanıma takdim etti.  Nikah akdinin ardından her iki aile adına Gelin hanımın babası Bahattin Ünver düğün merasimine katılanlara teşekkür etti. Ünver geçirdikleri zor süreci atlattı. Biricik kızımı bugün gelin ediyorum derken gözyaşlarını tutamayan Bahattin Başkan kendini toparladı ve Sizlerin sayesinde bugün ayaktayız bizlere çok destek oldunuz bugün bunu bir kez daha gösterdiniz dedi.  İzdihamının yaşandığı Zeynep İle Yasin’in düğün merasimi Kuran-Kerim Tilaveti, Mehmet Gökçe’nin ezgi ve ilahileri, Mevlevi gösterisiyle sona erdi.   
AK Parti’nin efsane ilçe Başkanı Bahattin Ünver’in Kızı Zeynep sade bir düğün merasimiyle ilçemizin sevilen ailelerinden Bayram Ailesinin oğlu Yasin ile Dünya evine girdi. Düğün merasiminde hem hüzün hem de mutluluk aynı anda yaşandı.

AK Parti’nin uzun yıllar Zeytinburnu’nda ilçe Başkanlığını başarıyla yapan ve siyaset döneminde adından sıkça söz ettiren işadamı Bahattin Ünver 7 ay önce kızı Zeynep’i aile arasındaki bir söz merasimiyle nişanlamıştı. Eşi Hatice Ünver’in nişan merasimindeki heyecanı görülmeye değerdi. Kim nereden bilecekti ki Anne Hatice Ünver kızının düğünün göremeyecekti. Zeynep’in nişanın ardından Ünver ailesi çok zor bir süreç geçirdi. Genç yaşta Anne Hatice Ünver aramızdan ayrıldı. Kızının bugünkü mutlu anlarına şahitlik edemedi. Böylesine zor bir sürecin ardından Zeynep ile Yasin’in düğün günü geldi çattı. 

İBB 1453 Sosyal Tesislerindeki düğün merasimine siyaset, iş dünyası, Zeytinburnu ve İstanbul adeta akın etti. 1000 Kişilik salon üç, dört kez dolup boşaldı. Gelin Hanımın BABABSI Bahattin Ünver ile Damat Beyin Babası Sait Bayram misafirleri kapıda karşıladılar.  Akşam yemeğinin ardından nikah şahitlerinin de salona gelmesiyle birlikte nikah akdi başladı. 

Zeynep İle Yasin’in nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise Bakan Yardımcısı İsmail Güneş, Eski Başkan Osman Aşkın Bak, Milletvekilleri Aziz Babuşçu, Ahmet Hamdi Çamlı, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Ordu Gürgentepe önceki dönem Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Gelinin amcası Hüsnü Ünver, Damat’ın amcası Sadettin Bayram yaptı. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Evlilik Cüzdanını takdim etmesi için Cüzdanı Milletvekili Aziz Buluşçu’ya verdi. AK Parti eski İstanbul İl Başkanı Milletvekili Aziz Babuşçu Ünver ailesinin geçirdiği zor süreci hatırlatarak Anne Hatice Ünver’i rahmetle andı. Evlilik Cüzdanını AK Parti grup Başkanı Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya verdi. Göksu’da Evlilik cüzdanını Gelin Hanıma takdim etti. 

Nikah akdinin ardından her iki aile adına Gelin hanımın babası Bahattin Ünver düğün merasimine katılanlara teşekkür etti. Ünver geçirdikleri zor süreci atlattı. Biricik kızımı bugün gelin ediyorum derken gözyaşlarını tutamayan Bahattin Başkan kendini toparladı ve Sizlerin sayesinde bugün ayaktayız bizlere çok destek oldunuz bugün bunu bir kez daha gösterdiniz dedi.  İzdihamının yaşandığı Zeynep İle Yasin’in düğün merasimi Kuran-Kerim Tilaveti, Mehmet Gökçe’nin ezgi ve ilahileri, Mevlevi gösterisiyle sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.