SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF’ten Kaymakam Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyareti

GÜNDEM 15.09.2022 - 19:30, Güncelleme: 15.09.2022 - 19:40
 

ZEYDEF’ten Kaymakam Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyareti

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Genel Başkanı Mehmet Çakır ve beraberinde Federasyon yöneticileri ilçemize yeni atanan Kaymakam Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Ercan Turan; “İyi hizmetler ve vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak, sorunlarını çözmek için buradayız. Samimiyetle ifade ediyorum ki sizlere katkı vermeye hazırız. Bizim içimiz de, dışımız da bir. Konuşarak her şey çözülür” ifadelerini kullandı. Zeytinburnu Genel Başkanı Mehmet Çakır, önce ZEYDEF Üyelerini tek tek kaymakama tanıttı ardından Zeytinburnu Dernekler Federasyonunun faaliyetleri ve Yakında başlayacak olan Yöresel Günler ile ilgilide Kaymakam Ercan Turan’a bilgi verdi. Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan’a yapılan hayırlı olsun ziyaretine;  ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Genel Başkan Vekilleri Arif Şengü, Davut Genç, Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya ve Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Erdem, Fazıl Ahmet Sönmez, Abdullah Hamit Basralı, Hasan Bütün, Metin Gönültaş, Ahmet Metin Hayıroğlu, Adem Honça, Hasan Yüksel ve ZEYDEF Basın Sorumlusu Taylan Demirelli katıldı.     
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Genel Başkanı Mehmet Çakır ve beraberinde Federasyon yöneticileri ilçemize yeni atanan Kaymakam Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Ercan Turan; “İyi hizmetler ve vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak, sorunlarını çözmek için buradayız. Samimiyetle ifade ediyorum ki sizlere katkı vermeye hazırız. Bizim içimiz de, dışımız da bir. Konuşarak her şey çözülür” ifadelerini kullandı.

Zeytinburnu Genel Başkanı Mehmet Çakır, önce ZEYDEF Üyelerini tek tek kaymakama tanıttı ardından Zeytinburnu Dernekler Federasyonunun faaliyetleri ve Yakında başlayacak olan Yöresel Günler ile ilgilide Kaymakam Ercan Turan’a bilgi verdi.

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan’a yapılan hayırlı olsun ziyaretine;  ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Genel Başkan Vekilleri Arif Şengü, Davut Genç, Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya ve Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Erdem, Fazıl Ahmet Sönmez, Abdullah Hamit Basralı, Hasan Bütün, Metin Gönültaş, Ahmet Metin Hayıroğlu, Adem Honça, Hasan Yüksel ve ZEYDEF Basın Sorumlusu Taylan Demirelli katıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.