SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF Kan verdi Can Kurtardı

KÜLTÜR 12.03.2018 - 09:20, Güncelleme: 12.03.2018 - 09:20
 

ZEYDEF Kan verdi Can Kurtardı

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Belediyemizle birlikte ortaklaşa kan Bağışı Kampanyası düzenledi. Gün boyu devam eden Kan Bağışı çalışmasına Dernekler büyük ilgi gösterdi

Kan Bağışı Kampanyası için 15 Temmuz meydanında stant kuruldu. ZEYDEF Yönetimi sabahın erken saatlerinden itibaren Meydanda hazır bulundu. Gün boyu devam eden Kan Bağışı kampanyasına STK’lar kadar Zeytinburnu Halkıda büyük ilgi gösterdi. Bir günlük çalışma sonunda Kızılay ortalama olarak en yüksek 300 Ünite kan toplayabiliyormuş. Zeytinburnu’nda ki çalışmada 232 Ünite kan Bağışı yapıldı. En çok kan bağışında bulunan STK Düzceliler Derneği oldu onu sırasıyla, Konya Bozkırlılar, Zeytinburnu Halkı ve Mardinliler, Bitlis, Muş Sason Dernekleri takip etti. Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Askerlik Şubesi Başkanı Halil Akar, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır’da Kan verme kuyruğuna girerek Kan bağışında bulundular. Kızılay kan merkezi bölge sorumlusu Duygu Eser Kan bağışından dolayı ZEYDEF’e, Zeytinburnu Belediyesine, Zeytinburnu Halkına, STK Başkanlarına ve Yöneticilerine teşekkür etti. 232 Ünite Kan bağışıyla yaklaşık 696 kişinin hayata bağlanacağını belirten Eser, Lösemi çocuklarımızın her gün kana ihtiyacı var. Bu konuda herkes çok hassas olmalı. Kan konusunda Kızılay’ımız dünyanın en saygın yardım kuruluşları arasında ön plana çıkıyor. Ülkemizde ve dünyada herhangi olası bir durumda yardımlarını ulaştırmada hiç kuşkusuz ilk sıralarda yer alıyor. Diğer yandan kan bağışı ile ilgili olarak da her sağlıklı bireyin düzenli olarak kan bağışında bulunması gerektiğini ve bunun sosyal bir sorumluluk olduğunu unutmamamız gerekiyor diyerek sözlerini noktaladı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Belediyemizle birlikte ortaklaşa kan Bağışı Kampanyası düzenledi. Gün boyu devam eden Kan Bağışı çalışmasına Dernekler büyük ilgi gösterdi

Kan Bağışı Kampanyası için 15 Temmuz meydanında stant kuruldu. ZEYDEF Yönetimi sabahın erken saatlerinden itibaren Meydanda hazır bulundu. Gün boyu devam eden Kan Bağışı kampanyasına STK’lar kadar Zeytinburnu Halkıda büyük ilgi gösterdi. Bir günlük çalışma sonunda Kızılay ortalama olarak en yüksek 300 Ünite kan toplayabiliyormuş. Zeytinburnu’nda ki çalışmada 232 Ünite kan Bağışı yapıldı. En çok kan bağışında bulunan STK Düzceliler Derneği oldu onu sırasıyla, Konya Bozkırlılar, Zeytinburnu Halkı ve Mardinliler, Bitlis, Muş Sason Dernekleri takip etti.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Askerlik Şubesi Başkanı Halil Akar, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır’da Kan verme kuyruğuna girerek Kan bağışında bulundular.

Kızılay kan merkezi bölge sorumlusu Duygu Eser Kan bağışından dolayı ZEYDEF’e, Zeytinburnu Belediyesine, Zeytinburnu Halkına, STK Başkanlarına ve Yöneticilerine teşekkür etti. 232 Ünite Kan bağışıyla yaklaşık 696 kişinin hayata bağlanacağını belirten Eser, Lösemi çocuklarımızın her gün kana ihtiyacı var. Bu konuda herkes çok hassas olmalı. Kan konusunda Kızılay’ımız dünyanın en saygın yardım kuruluşları arasında ön plana çıkıyor. Ülkemizde ve dünyada herhangi olası bir durumda yardımlarını ulaştırmada hiç kuşkusuz ilk sıralarda yer alıyor. Diğer yandan kan bağışı ile ilgili olarak da her sağlıklı bireyin düzenli olarak kan bağışında bulunması gerektiğini ve bunun sosyal bir sorumluluk olduğunu unutmamamız gerekiyor diyerek sözlerini noktaladı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.