SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF Birinci Futbol Turnuvasının startını Başkan Aydın verdi

KÜLTÜR 18.02.2018 - 18:38, Güncelleme: 18.02.2018 - 18:38
 

ZEYDEF Birinci Futbol Turnuvasının startını Başkan Aydın verdi

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Birinci Meclis Toplantısında Derneklerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla gündemine aldığı Futbol Turnuvası bugün start aldı.

Hızlı bir şekilde hazırlıkları tamamlanan ZEYDEF Futbol Turnuvasında Takımlar, Formalar, Saha ve Fikstür hazırlandı. Kura çekimi yapıldı. Samsunlular Derneğindeki kura çekimine Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve üye dernek Başkanları katıldı. Kuraların çekilmesinin ardından turnuvanın oynanacağı saha belirlendi ve turnuva bugün star adlı. Futbol Turnuvasına, Ordulular, Afgan Türkleri, Urfalılar, Samsunlular, Sinoplular, Çankırılar, Romanlar, Giresunlular, Çanakkaleliler, Elazığlılar, Balıkesirliler, Konyalılar, Düzceliler’den oluşan toplam 13 takım katılıyor. 6 Hafta sürecek turnuvada gruplarda ilk ikiye giren takımlar önce çeyrek final ardından yarı final ve final müsabakalarıyla turnuva tamamlayacak. Çırpıcı Tesislerinde Ordulular-Urfalılar ve Çankırılılar-Sinoplular yaklaşık iki ay sürece turnuva Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başlama vuruşuyla start aldı. Başkan Murat Aydın, ZEYDEF Birinci Futbol turnuvasında yapılacak müsabakaların dostluğa, kardeşliğe, kaynaşmaya katkı vereceğine olan inancımız sonsuzdur. Müsabakada yer alacak takımlarda top koşturacak kardeşlerimize, gençlerimize sağlık sıhhat içinde kazasız belasız güzel bir turnuva temenni ediyorum. Federasyon Başkanımıza, Dernek Başkanlarımıza bu turnuvaya destek veren herkese çok çok teşekkür ediyorum dedi. ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır her daim yanlarımda olan Başkan Murat Aydın’a ve Zeytinburnu Belediyesine teşekkür etti. Başkan Çakır turnuvada top koşturacak olan tüm takımlara başarılar diledi. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakır turnuva anısına Belediye Başkanı Murat Aydın’a adı yazılı bir forma hediye etti. İLK HAFTA OYNANAN MAÇLARDA ŞU SONUÇLAR ALINDI. Sinoplular: 6- Çankırılılar: 2 Giresunlular: 5- Romder: 3 Afganistan Türkleri: 6- Samsunlular: 4 Ordulular: 8- Şanlıurfalılar: 3 ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Birinci Meclis Toplantısında Derneklerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla gündemine aldığı Futbol Turnuvası bugün start aldı.
Hızlı bir şekilde hazırlıkları tamamlanan ZEYDEF Futbol Turnuvasında Takımlar, Formalar, Saha ve Fikstür hazırlandı. Kura çekimi yapıldı. Samsunlular Derneğindeki kura çekimine Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve üye dernek Başkanları katıldı. Kuraların çekilmesinin ardından turnuvanın oynanacağı saha belirlendi ve turnuva bugün star adlı.

Futbol Turnuvasına, Ordulular, Afgan Türkleri, Urfalılar, Samsunlular, Sinoplular, Çankırılar, Romanlar, Giresunlular, Çanakkaleliler, Elazığlılar, Balıkesirliler, Konyalılar, Düzceliler’den oluşan toplam 13 takım katılıyor. 6 Hafta sürecek turnuvada gruplarda ilk ikiye giren takımlar önce çeyrek final ardından yarı final ve final müsabakalarıyla turnuva tamamlayacak.

Çırpıcı Tesislerinde Ordulular-Urfalılar ve Çankırılılar-Sinoplular yaklaşık iki ay sürece turnuva Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başlama vuruşuyla start aldı. Başkan Murat Aydın, ZEYDEF Birinci Futbol turnuvasında yapılacak müsabakaların dostluğa, kardeşliğe, kaynaşmaya katkı vereceğine olan inancımız sonsuzdur. Müsabakada yer alacak takımlarda top koşturacak kardeşlerimize, gençlerimize sağlık sıhhat içinde kazasız belasız güzel bir turnuva temenni ediyorum. Federasyon Başkanımıza, Dernek Başkanlarımıza bu turnuvaya destek veren herkese çok çok teşekkür ediyorum dedi.

ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır her daim yanlarımda olan Başkan Murat Aydın’a ve Zeytinburnu Belediyesine teşekkür etti. Başkan Çakır turnuvada top koşturacak olan tüm takımlara başarılar diledi. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakır turnuva anısına Belediye Başkanı Murat Aydın’a adı yazılı bir forma hediye etti.

İLK HAFTA OYNANAN MAÇLARDA ŞU SONUÇLAR ALINDI.

Sinoplular: 6- Çankırılılar: 2

Giresunlular: 5- Romder: 3

Afganistan Türkleri: 6- Samsunlular: 4

Ordulular: 8- Şanlıurfalılar: 3

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.