SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEMAYDER Bir gün değil her gün polisimizin yanında

KÜLTÜR 11.04.2018 - 09:55, Güncelleme: 11.04.2018 - 09:55
 

ZEMAYDER Bir gün değil her gün polisimizin yanında

Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, emniyet mensuplarının Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğini Başkanı Ayhan Özsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ali Faik Biçer, Nejdet Baykan, Ayhan Özoğul, Ercan Ergül, Şehit Bülent Üstün Polis Merkezini ziyaret ederek Emniyet mensuplarının Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Önce Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen makamında ziyaret edildi. Emniyet Teşkilatının üstün bir vazife anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet verdiğini ifade eden ZEMAYDER Başkanı Ayhan Özsoy, milletimizin huzuru ve emniyeti için tüm emniyet mensupların fedakârlıkla çalıştıklarını belirterek, emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Özsoy, Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği olarak her daim ellerinden ne geliyorsa Emniyetimizin yanında olduklarını ifade etti. Ziyaretten dolayı memnuiyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği her daim maddi manevi olarak bizlerin yanında bu ziyaret vesilesiyle bende Halkımızın can ve mal güvenliğinin koruyucusu ve en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın, mesai arkadaşlarımın polis haftasını en içten ve kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Emniyet Teşkilatımız, Ülkemiz genelinde emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir. Tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri vatanın korunması, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için mesai kavramı gözetmeksizin canını dişine takarak çalışan tüm polislerimize teşekkür ediyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Ülkemiz genelindeki tüm polislerimize selam ve sevgilerimi sunuyor başarılar diliyorum' dedi. Emniyet Müdürünün ziyaretinin ardından Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, Başkanı Ayhan Özsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ilçe emniyeti dolaşarak görevi başında bulunan polislerimize gül takdim ettiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, emniyet mensuplarının Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğini Başkanı Ayhan Özsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ali Faik Biçer, Nejdet Baykan, Ayhan Özoğul, Ercan Ergül, Şehit Bülent Üstün Polis Merkezini ziyaret ederek Emniyet mensuplarının Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Önce Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen makamında ziyaret edildi. Emniyet Teşkilatının üstün bir vazife anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet verdiğini ifade eden ZEMAYDER Başkanı Ayhan Özsoy, milletimizin huzuru ve emniyeti için tüm emniyet mensupların fedakârlıkla çalıştıklarını belirterek, emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Özsoy, Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği olarak her daim ellerinden ne geliyorsa Emniyetimizin yanında olduklarını ifade etti.

Ziyaretten dolayı memnuiyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği her daim maddi manevi olarak bizlerin yanında bu ziyaret vesilesiyle bende Halkımızın can ve mal güvenliğinin koruyucusu ve en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın, mesai arkadaşlarımın polis haftasını en içten ve kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Emniyet Teşkilatımız, Ülkemiz genelinde emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir. Tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri vatanın korunması, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için mesai kavramı gözetmeksizin canını dişine takarak çalışan tüm polislerimize teşekkür ediyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Ülkemiz genelindeki tüm polislerimize selam ve sevgilerimi sunuyor başarılar diliyorum' dedi.

Emniyet Müdürünün ziyaretinin ardından Zeytinburnu Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, Başkanı Ayhan Özsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ilçe emniyeti dolaşarak görevi başında bulunan polislerimize gül takdim ettiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.