SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zafer Spor son maçını kaybetti

11.01.2015 - 22:24, Güncelleme: 11.01.2015 - 22:24
 

Zafer Spor son maçını kaybetti

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grupta sezonun son maçında Zaferspor ,Beyoğlu'na 2-1 mağlup oldu

Alibeyköy Stadında oynanan ve Samet Tükenmez, Yasin Aydın, Birkan Hasan Koyuncu Hakem triosunun başarılı bir şekilde yönettiği maçta Sinan Şenol’un çalıştırdığı Beyoğlu Yeniçarşı’ya galibiyeti getiren goller Enis Kanlı’dan gelirken, Zaferspor’un sayısını Yasin Markal kaydetti. Beyoğlu Yeniçarşı bu sonuçla ligdeki puanını 42 yaptı ve ikinci sıradan terfi eden Şafak 76’nın 2 puan önünde şampiyonluğa ulaştı. Zaferspor ise sezonu 27 puanla 4.sırada bitirdi. Galatasaray Teknik kadrosu maçtaydı. Galatasaray Teknik kadrosunda görevli teknik adamlar Zafer Koç, Tayfun Hut, Taner Alpak ve futbol tarama ekibinden Ali Şeçkin de Beyoğlu Yeniçarşı’nın Başkan Yardımcısı olan Bahri Savaş’ın konuğu olarak maçı izlediler mavi-beyazlı ekibin Başkan ve Yöneticileri ile teknik heyet ve futbolcularını tebrik ettiler. YEREL FUTBOL-ALİ KEMAL DEMİR
İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grupta sezonun son maçında Zaferspor ,Beyoğlu'na 2-1 mağlup oldu

Alibeyköy Stadında oynanan ve Samet Tükenmez, Yasin Aydın, Birkan Hasan Koyuncu Hakem triosunun başarılı bir şekilde yönettiği maçta Sinan Şenol’un çalıştırdığı Beyoğlu Yeniçarşı’ya galibiyeti getiren goller Enis Kanlı’dan gelirken, Zaferspor’un sayısını Yasin Markal kaydetti.

Beyoğlu Yeniçarşı bu sonuçla ligdeki puanını 42 yaptı ve ikinci sıradan terfi eden Şafak 76’nın 2 puan önünde şampiyonluğa ulaştı. Zaferspor ise sezonu 27 puanla 4.sırada bitirdi.

Galatasaray Teknik kadrosu maçtaydı. Galatasaray Teknik kadrosunda görevli teknik adamlar Zafer Koç, Tayfun Hut, Taner Alpak ve futbol tarama ekibinden Ali Şeçkin de Beyoğlu Yeniçarşı’nın Başkan Yardımcısı olan Bahri Savaş’ın konuğu olarak maçı izlediler mavi-beyazlı ekibin Başkan ve Yöneticileri ile teknik heyet ve futbolcularını tebrik ettiler.

YEREL FUTBOL-ALİ KEMAL DEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.