SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zafer Spor-Merkezefendi: 2-0

26.07.2013 - 23:29, Güncelleme: 26.07.2013 - 23:29
 

Zafer Spor-Merkezefendi: 2-0

Amatör 1.Küme ekiplerinden Zaferspor iddialı bir takım oluşturdu. Zafer sporun hedefi ise süper amatöre çıkmak.

Kulüp Başkanı Cengiz Zafer’in teknik heyetin bu doğrultuda bir dediğini iki etmeyerek çok güçlü bir kadro kurdu. Başkan Cengiz Zafer takımın başına Teknik Direktörü Engin Servi’yi getirdi. Zafer sporda teknik menajerliğe Yasin Markal getirilirken, Mustafa Uçar, Ozan Şala, Gattuso Kısmet ve Zeytinburnuspor’un emektar kaptanı Cengiz ile güçlü bir kadro kuruldu. Merkezefendi sporun sahasında Merkezefendi ile hazırlık maçı oynayan Zafer spor göz dolduran ve umut vaat eden bir futbol sergiledi. Merkezefendi spor Kulüp Başkanı Şenol Gürele’nin izlemediği maçı Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer dikkatlice izledi ve takımla yakından ilgilendi. Zaferspor 32.Dakikada Ozan ve 73 Dakikada Burak’ın attığı gollerle Merkezefendi spor kendi evinde 2-0 mağlup etti. Maçta yeni transferler ise göz doldurdu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Amatör 1.Küme ekiplerinden Zaferspor iddialı bir takım oluşturdu. Zafer sporun hedefi ise süper amatöre çıkmak.

Kulüp Başkanı Cengiz Zafer’in teknik heyetin bu doğrultuda bir dediğini iki etmeyerek çok güçlü bir kadro kurdu. Başkan Cengiz Zafer takımın başına Teknik Direktörü Engin Servi’yi getirdi. Zafer sporda teknik menajerliğe Yasin Markal getirilirken, Mustafa Uçar, Ozan Şala, Gattuso Kısmet ve Zeytinburnuspor’un emektar kaptanı Cengiz ile güçlü bir kadro kuruldu.

Merkezefendi sporun sahasında Merkezefendi ile hazırlık maçı oynayan Zafer spor göz dolduran ve umut vaat eden bir futbol sergiledi. Merkezefendi spor Kulüp Başkanı Şenol Gürele’nin izlemediği maçı Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer dikkatlice izledi ve takımla yakından ilgilendi.

Zaferspor 32.Dakikada Ozan ve 73 Dakikada Burak’ın attığı gollerle Merkezefendi spor kendi evinde 2-0 mağlup etti. Maçta yeni transferler ise göz doldurdu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.