SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer’den Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a Mektup

SPOR 14.06.2022 - 12:56, Güncelleme: 14.06.2022 - 13:53
 

Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer’den Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a Mektup

Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a Amatör Kulüplerin yanında olduğu için ve her daim Kulüplerimize destek verdiği için özel teşekkür etti.

Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi. Sayın Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy, Spora ve sporcuya verdiği destek, moral ve motivasyonla sporun ve sporcunun dostu oldu ve olmaya da devam ediyor.   Belediye Başkanımız 7/24 halkın içinde. Kendisini büyük bir zevkle takip ediyoruz. Çalışkan, güler yüzlü kibar ve zarif kişiliğiyle Zeytinburnu Halkının her kesimden insanın takdirini kazanmış durumda. Başkanımız her kesimin olduğu gibi pandemi döneminde zor bir süreç geçiren amatör kulüpleri hiçbir zaman yalnız ve sahipsiz bırakmadı. Pandemi döneminde kulüplerin ayakta kalması için der daim destek verdi. Bu sezon bütün Amatör Kulüplerimiz girdiği tüm liglerde üst sıraları zorladılar. Veya şampiyon oldular. Kulüplerimizin gücünü tüm İstanbul hissetti. Bunda Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’un, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hurşit Bekaroğlu ve Osman Dinç ile tüm Belediye ekibinin katkısı çok büyüktür.  Sayın Belediye Başkanımız Ömer Arsoy ve Ekibine, Zafer spor Kulübü ve Amatör Kulüpler olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Böylesine spor ve sporcunun dostu Başkanımızdan Sizlerin aracılığıyla bir isteğimiz olacak. Bizler Zeytinburnu Tribünlülerinde büyümüş spora destek vermeye devam eden birer neferler olarak her ne kadar Zafer spor Başkanı olsak ta, Zafer spor Kulübümüz olsa da içimizdeki Zeytinburnu spor, Şimşekler ateşi hiç sönmedi hiç te sönmeyecek.  Belediye Başkanımızda ZEYTİNBURNU HALKI olarak ilçemize profesyonel bir kulüp kazandırma noktasında büyük bir beklenti içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu aşamada bizlere düşen görev ve sorumluluklar varsa amatör kulüpler olarak yapmaya hazırız.  Spora bugüne kadar yaptığı tüm desteklerden dolayı tekrar saygıdeğer Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisinin her daim spor kulüplerinin yanında olduğunu bilmek bizlere büyük güç veriyor. Kendisinden razıyız. Tüm görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. Başkanımızın her koşulda her daim yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz dedi.   
Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a Amatör Kulüplerin yanında olduğu için ve her daim Kulüplerimize destek verdiği için özel teşekkür etti.

Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi. Sayın Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy, Spora ve sporcuya verdiği destek, moral ve motivasyonla sporun ve sporcunun dostu oldu ve olmaya da devam ediyor.  

Belediye Başkanımız 7/24 halkın içinde. Kendisini büyük bir zevkle takip ediyoruz. Çalışkan, güler yüzlü kibar ve zarif kişiliğiyle Zeytinburnu Halkının her kesimden insanın takdirini kazanmış durumda. Başkanımız her kesimin olduğu gibi pandemi döneminde zor bir süreç geçiren amatör kulüpleri hiçbir zaman yalnız ve sahipsiz bırakmadı. Pandemi döneminde kulüplerin ayakta kalması için der daim destek verdi. Bu sezon bütün Amatör Kulüplerimiz girdiği tüm liglerde üst sıraları zorladılar. Veya şampiyon oldular. Kulüplerimizin gücünü tüm İstanbul hissetti. Bunda Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’un, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hurşit Bekaroğlu ve Osman Dinç ile tüm Belediye ekibinin katkısı çok büyüktür. 

Sayın Belediye Başkanımız Ömer Arsoy ve Ekibine, Zafer spor Kulübü ve Amatör Kulüpler olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Böylesine spor ve sporcunun dostu Başkanımızdan Sizlerin aracılığıyla bir isteğimiz olacak. Bizler Zeytinburnu Tribünlülerinde büyümüş spora destek vermeye devam eden birer neferler olarak her ne kadar Zafer spor Başkanı olsak ta, Zafer spor Kulübümüz olsa da içimizdeki Zeytinburnu spor, Şimşekler ateşi hiç sönmedi hiç te sönmeyecek. 

Belediye Başkanımızda ZEYTİNBURNU HALKI olarak ilçemize profesyonel bir kulüp kazandırma noktasında büyük bir beklenti içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu aşamada bizlere düşen görev ve sorumluluklar varsa amatör kulüpler olarak yapmaya hazırız. 

Spora bugüne kadar yaptığı tüm desteklerden dolayı tekrar saygıdeğer Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisinin her daim spor kulüplerinin yanında olduğunu bilmek bizlere büyük güç veriyor. Kendisinden razıyız. Tüm görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. Başkanımızın her koşulda her daim yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.