SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zafer Spor Kriket Kulübüne yurt dışından yoğun ilgi

SPOR 16.07.2021 - 16:21, Güncelleme: 16.07.2021 - 16:21
 

Zafer Spor Kriket Kulübüne yurt dışından yoğun ilgi

Üst üstte iki Türkiye Kriket Şampiyonu olan ve Milli Takım iskelet oyuncularını bünyesinde bulunduran Zafer Spor Kriket Kulübüne Yurt Dışından yoğun ilgi gösteriliyor.

Temmuz Ayının Sonunda Romanya da yapılacak olan Kriket Turnuvasına katılacak olan Zafer Spor Kriket Kulübü Ağustos ayında da Moskova ya davet edildi. Zafer Spor Kriket Kulübü Başkanı Cengiz Zafer Kriket Sporunu 10 yıldır Yaşatmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’la çok özel bir frekans yakaladık. Kriket Sporuna Özel ilgi ve destek gösteriyor. Kendisine Şükranlarımızı sunuyoruz. Başkan Yardımcımız Osman Başkanımızı da hassasiyet ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Kulüp Başkanı Cengiz Zafer şöyle devam etti. Kriket takımımızın Namı Yurt dışına taştı. Özellikle turnuvalara benimde gelmemi istiyorlar. Fırsat yaratabilirsem yurt dışındaki organizasyonlara gideceğim. Espri olarak şunu söyleyebilirim  Avrupa Kulüplerinin Zeytinburnulu Bir Kulüp Başkanı görme zamanı geldi .Kriket Takımımızla gurur duyuyoruz. Türkiye ve Yurt Dışında Zeytinburnu Markasını Parlatmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin. Dedi Başkan Cengiz Zafer, Bu Vesile ile Tüm Zeytinburnulu Hemşerilerimizin Dostlarımızın Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor Sağlık ve Mutluluklar diliyoruz dedi.  
Üst üstte iki Türkiye Kriket Şampiyonu olan ve Milli Takım iskelet oyuncularını bünyesinde bulunduran Zafer Spor Kriket Kulübüne Yurt Dışından yoğun ilgi gösteriliyor.

Temmuz Ayının Sonunda Romanya da yapılacak olan Kriket Turnuvasına katılacak olan Zafer Spor Kriket Kulübü Ağustos ayında da Moskova ya davet edildi.

Zafer Spor Kriket Kulübü Başkanı Cengiz Zafer Kriket Sporunu 10 yıldır Yaşatmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’la çok özel bir frekans yakaladık. Kriket Sporuna Özel ilgi ve destek gösteriyor. Kendisine Şükranlarımızı sunuyoruz. Başkan Yardımcımız Osman Başkanımızı da hassasiyet ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Kulüp Başkanı Cengiz Zafer şöyle devam etti. Kriket takımımızın Namı Yurt dışına taştı. Özellikle turnuvalara benimde gelmemi istiyorlar. Fırsat yaratabilirsem yurt dışındaki organizasyonlara gideceğim. Espri olarak şunu söyleyebilirim 

Avrupa Kulüplerinin Zeytinburnulu Bir Kulüp Başkanı görme zamanı geldi .Kriket Takımımızla gurur duyuyoruz. Türkiye ve Yurt Dışında Zeytinburnu Markasını Parlatmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin. Dedi

Başkan Cengiz Zafer, Bu Vesile ile Tüm Zeytinburnulu Hemşerilerimizin Dostlarımızın Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor Sağlık ve Mutluluklar diliyoruz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.