SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yüzüncü Ticaret Meslek Dünya Üçüncüsü oldu

EĞİTİM 16.05.2014 - 16:14, Güncelleme: 16.05.2014 - 16:14
 

Yüzüncü Ticaret Meslek Dünya Üçüncüsü oldu

ZEYTİNBURNU 100 Yıl Ticaret Meslek Lisesi, E-BİKO Uluslar arası Bilişim Olimpiyatı Dünya Üçüncüsü olarak geleneksel olarak sürdürdüğü başarı zincirine bir halka daha ekledi.

Dünyanın genç bilişimcileri, Uluslararası Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu ( E – BİKO ) etkinliği için Ankara’da buluştular. ZEYTİNBURNU 100 Yıl Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencisi olan Emre ÖZTÜRK, Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Danışman Öğretmen Bayram DAĞDELEN ile yapılan davet üzerine Ankara’da düzenlenen finallere iştirak ettiler. Final sonuçlarında 7.500 öğrenci ve 2.493 Proje arasında bronz madalya yanı sıra onur plaketi ve başarı belgelerini alarak ilçemizi mükemmel bir şekilde temsil etmiş oldular. Bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Uluslararası Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu olarak bilinen ( E – BİKO ) programına geçtiğimiz yıllara  oran olarak çok büyük bir yapılmış oldu. 39 ülkeden toplam olarak 7.500 öğrencinin 2.493 proje müracaatı kayıtlara geçti. Projeler arasından finale kalanlar Ankara’ya davet edildiler. Eğlenerek / Öğrenelim kategorisinde “ HEDEF SENSİN “ isimli Animasyon Film Projesi ile Zeytinburnu 100. Yıl Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi  Emre ÖZTÜRK, Ankara’da yapılacak olan finalde mükemmel bir sunum gerçekleştirdi. Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Danışman Öğretmen Bayram DAĞDELEN ile Ankara’ya giden Emre ÖZTÜRK yapılan finalde ilçemizi ve okulunu da en mükemmel bir şekilde temsil ederek Dünyü Üçüncülüğü’nü ilçemize kazandırmış oldular. Zeytinburnu 100. Yıl Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mete ALTIOK, dünya çapında elde edilen bu başarı andından öğrencisini ve danışman öğretmenini başarılarından dolayı tebrik ederek “ Okulumuz adına ardı ardına elde edilen başarıların bu yılda devamını getirdiğiniç için kalben teşekkür ederim. Önceki yıllarda   Ulusal Bilişim Olimpiyatı ( E – DREAM ) ve  ( E – BİKO ) başarılarımıza bir yenisini ekleyerek okulumuzu da onurlandırmış oldunuz. İlçemiz ve okulumuz adına elde edilen bu başarı bizleri, öğretmenlerimizi ve tüm öğrencilerimizi hayli mutlu etti” dedi. Bilişim Teknolojileri Alan Şefi ve Proje Danışmanı Bayram DAĞDELEN ise ardı ardına aldıkları ödülleri sıralama yaparak “ 2011 yılı E-DREAM Ulusal Bilgisayar Proje Olimpiyatı’nda altın madalya ve Türkiye birincisi, 2012 yılı E – DREAM Ulusal Bilgisayar Proje Olimpiyatı’nda bronz madalya, onur plaketi ve başarı belgesi ile yine aynı yıl içerisinde Eğitimde İyi Örnekler İstanbul Başarı Belgesi, 2013 yılı içerisinde Eğitimde İyi Örnekler Türkiye Başarı Belgesi ve aynı yılda E – BİKO Uluslar arası Bilişim Olimpiyatı bronz madalya, onur plaketi ve başarı belgesi ve de 2014 yılında da dünya üçüncülüğü, onur plaketi ve başarı belgesi alarak gerek ülkemizi, gerek ilçemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeyi başarmanın gururu içerisindeyiz. Emeklerini esirgemeyen bölüm öğretmenleri ve okulumuz tüm öğretmenleri ile öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu mutluluk bize çalışmalarımızda hız almamızı sağlamaktadır, 2015 yılı için de hayli iddialı olacağımızı ve mutlaka bu sefer dünya birinciliğini almak için mücadele edeceğimizi okulumuz adına belirtirim” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
ZEYTİNBURNU 100 Yıl Ticaret Meslek Lisesi, E-BİKO Uluslar arası Bilişim Olimpiyatı Dünya Üçüncüsü olarak geleneksel olarak sürdürdüğü başarı zincirine bir halka daha ekledi.

Dünyanın genç bilişimcileri, Uluslararası Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu ( E – BİKO ) etkinliği için Ankara’da buluştular. ZEYTİNBURNU 100 Yıl Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencisi olan Emre ÖZTÜRK, Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Danışman Öğretmen Bayram DAĞDELEN ile yapılan davet üzerine Ankara’da düzenlenen finallere iştirak ettiler. Final sonuçlarında 7.500 öğrenci ve 2.493 Proje arasında bronz madalya yanı sıra onur plaketi ve başarı belgelerini alarak ilçemizi mükemmel bir şekilde temsil etmiş oldular.

Bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Uluslararası Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu olarak bilinen ( E – BİKO ) programına geçtiğimiz yıllara  oran olarak çok büyük bir yapılmış oldu. 39 ülkeden toplam olarak 7.500 öğrencinin 2.493 proje müracaatı kayıtlara geçti. Projeler arasından finale kalanlar Ankara’ya davet edildiler. Eğlenerek / Öğrenelim kategorisinde “ HEDEF SENSİN “ isimli Animasyon Film Projesi ile Zeytinburnu 100. Yıl Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi  Emre ÖZTÜRK, Ankara’da yapılacak olan finalde mükemmel bir sunum gerçekleştirdi. Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Danışman Öğretmen Bayram DAĞDELEN ile Ankara’ya giden Emre ÖZTÜRK yapılan finalde ilçemizi ve okulunu da en mükemmel bir şekilde temsil ederek Dünyü Üçüncülüğü’nü ilçemize kazandırmış oldular.

Zeytinburnu 100. Yıl Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mete ALTIOK, dünya çapında elde edilen bu başarı andından öğrencisini ve danışman öğretmenini başarılarından dolayı tebrik ederek “ Okulumuz adına ardı ardına elde edilen başarıların bu yılda devamını getirdiğiniç için kalben teşekkür ederim. Önceki yıllarda   Ulusal Bilişim Olimpiyatı ( E – DREAM ) ve  ( E – BİKO ) başarılarımıza bir yenisini ekleyerek okulumuzu da onurlandırmış oldunuz. İlçemiz ve okulumuz adına elde edilen bu başarı bizleri, öğretmenlerimizi ve tüm öğrencilerimizi hayli mutlu etti” dedi.

Bilişim Teknolojileri Alan Şefi ve Proje Danışmanı Bayram DAĞDELEN ise ardı ardına aldıkları ödülleri sıralama yaparak “ 2011 yılı E-DREAM Ulusal Bilgisayar Proje Olimpiyatı’nda altın madalya ve Türkiye birincisi, 2012 yılı E – DREAM Ulusal Bilgisayar Proje Olimpiyatı’nda bronz madalya, onur plaketi ve başarı belgesi ile yine aynı yıl içerisinde Eğitimde İyi Örnekler İstanbul Başarı Belgesi, 2013 yılı içerisinde Eğitimde İyi Örnekler Türkiye Başarı Belgesi ve aynı yılda E – BİKO Uluslar arası Bilişim Olimpiyatı bronz madalya, onur plaketi ve başarı belgesi ve de 2014 yılında da dünya üçüncülüğü, onur plaketi ve başarı belgesi alarak gerek ülkemizi, gerek ilçemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeyi başarmanın gururu içerisindeyiz. Emeklerini esirgemeyen bölüm öğretmenleri ve okulumuz tüm öğretmenleri ile öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu mutluluk bize çalışmalarımızda hız almamızı sağlamaktadır, 2015 yılı için de hayli iddialı olacağımızı ve mutlaka bu sefer dünya birinciliğini almak için mücadele edeceğimizi okulumuz adına belirtirim” dedi.

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.