SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yöresel günlerde Rumelili Sanatçı Ramazan Günay sahnede hayatını kaybetti

GÜNDEM 05.11.2021 - 22:11, Güncelleme: 06.11.2021 - 13:09
 

Yöresel günlerde Rumelili Sanatçı Ramazan Günay sahnede hayatını kaybetti

Farklı sesleri ve farklı yüzleri bir araya getiren Zeytinburnu Belediyesi’nin Yöresel Günler etkinliğinde Zeytinburnu Tüm Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği Sahne aldı. Gece oldukça renkli başladı. İzdihamın yaşandığı gecede misafirler ikram yağmuruna tutuldu. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise sahne adeta buz kesti. Rumelinin Pavarottisi olarak anılan Sanatçı Ramazan Günay, Arif Şentürk ile düet yaparken bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçiren sanatçı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

17.Yöresel Günlerin 7.Gecesinde sanhede Rumeliler, Balkanlar vardı. Rumeli Derneğinin her yıl olduğu gibi bu yılda gecesinde izdiham vardı. Alan neredeyse hınça hınç dolmuştu. Erken saatlerden itibaren Tüm Rumeli Derneğinin stantı ziyaretçi akınına uğradı. Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven, Meclis üyeleri Rumeli Derneğinin standında misafirlere Rumeli Böreği ve Rumeli Tulumba Tatlısı ikram ettiler.  İkramların ardından Konser alanına geçildi. Önce sahneye Rumeli Halk Oyunları ekibi çıktı. Ardından ise Rumelinin efsane isimleri Arif Şentürk ve Ramazan Günay birlikte el ele çıktılar. Arif Aga kısa bir süre önce ameliyat olduğu için sahneye oturarak devam etti. Ramazan Günay ise kendisine ayakta eşlik ediyordu. İki efsane sanatçı Aman doktor, canım kuzum doktor, Derdime bir çare, Çaresiz dertlere düştüm, Doktor bana bir çare, Çaresiz dertlere düştüm, Doktor bana bir çare Türküsünü söylüyorlardı. Tam bu esnada Rumelinin Pavarottisi olarak anılan Sanatçı Ramazan Günay bir anda yere yığıldı. Uzun bir süre kendisine kalp masajı yapıldı ve ardından hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Vefat haberinin 15 Temmuz Meydanına ulaşmasının ardından Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un talimatıyla gece iptal edildi. Tüm Rumeliler Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte alandan ayrılarak apar topar Hastaneye gittiler. Başkan Arısoy ve Dernek başkanı Vatansever Hastane önünde Sanatçının yakılanlarına taziyelerini ilettiler.  Zeytinburnu Haber Gazetesi’ne özel açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Arısoy çok güzel bir geceyi birlikte yaşıyorduk. Gecede adeta izdiham, Sahnede iki usta vardı. Türkleriyle bizleri Rumeliye Balkanlara götürüyorlardı. Biranda sahne buz kesti. Ramazan Ağabeyimiz kalp krizi geçidi. Tüm müdahalelere rağmen Ramazan Ağabeyimiz kurtarılmadı.  Çok üzgünüm mekanı cennet olsun. Sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi.  Tüm Rumeliler Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever ise yaptığı açıklamada, inanamıyorum. Gecemiz çok renkli ve keyifli başladı. Duayen sanatçılarımız sahne alıyordu. Bir anda ne olduğunu anlayamadık. Ramazan Ağabey yere yığıldı. Tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. Mekanı cennet olsun. Rumeli camiası olarak büzüm için çok büyük bir kayıp. Büyük Ustayı kaybettik. Başımız sağ olsun dedi. 
Farklı sesleri ve farklı yüzleri bir araya getiren Zeytinburnu Belediyesi’nin Yöresel Günler etkinliğinde Zeytinburnu Tüm Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği Sahne aldı. Gece oldukça renkli başladı. İzdihamın yaşandığı gecede misafirler ikram yağmuruna tutuldu. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise sahne adeta buz kesti. Rumelinin Pavarottisi olarak anılan Sanatçı Ramazan Günay, Arif Şentürk ile düet yaparken bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçiren sanatçı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

17.Yöresel Günlerin 7.Gecesinde sanhede Rumeliler, Balkanlar vardı. Rumeli Derneğinin her yıl olduğu gibi bu yılda gecesinde izdiham vardı. Alan neredeyse hınça hınç dolmuştu. Erken saatlerden itibaren Tüm Rumeli Derneğinin stantı ziyaretçi akınına uğradı. Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven, Meclis üyeleri Rumeli Derneğinin standında misafirlere Rumeli Böreği ve Rumeli Tulumba Tatlısı ikram ettiler. 

İkramların ardından Konser alanına geçildi. Önce sahneye Rumeli Halk Oyunları ekibi çıktı. Ardından ise Rumelinin efsane isimleri Arif Şentürk ve Ramazan Günay birlikte el ele çıktılar. Arif Aga kısa bir süre önce ameliyat olduğu için sahneye oturarak devam etti. Ramazan Günay ise kendisine ayakta eşlik ediyordu. İki efsane sanatçı Aman doktor, canım kuzum doktor, Derdime bir çare, Çaresiz dertlere düştüm, Doktor bana bir çare, Çaresiz dertlere düştüm, Doktor bana bir çare Türküsünü söylüyorlardı. Tam bu esnada Rumelinin Pavarottisi olarak anılan Sanatçı Ramazan Günay bir anda yere yığıldı. Uzun bir süre kendisine kalp masajı yapıldı ve ardından hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Vefat haberinin 15 Temmuz Meydanına ulaşmasının ardından Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un talimatıyla gece iptal edildi. Tüm Rumeliler Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte alandan ayrılarak apar topar Hastaneye gittiler. Başkan Arısoy ve Dernek başkanı Vatansever Hastane önünde Sanatçının yakılanlarına taziyelerini ilettiler. 

Zeytinburnu Haber Gazetesi’ne özel açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Arısoy çok güzel bir geceyi birlikte yaşıyorduk. Gecede adeta izdiham, Sahnede iki usta vardı. Türkleriyle bizleri Rumeliye Balkanlara götürüyorlardı. Biranda sahne buz kesti. Ramazan Ağabeyimiz kalp krizi geçidi. Tüm müdahalelere rağmen Ramazan Ağabeyimiz kurtarılmadı.  Çok üzgünüm mekanı cennet olsun. Sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi. 

Tüm Rumeliler Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever ise yaptığı açıklamada, inanamıyorum. Gecemiz çok renkli ve keyifli başladı. Duayen sanatçılarımız sahne alıyordu. Bir anda ne olduğunu anlayamadık. Ramazan Ağabey yere yığıldı. Tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. Mekanı cennet olsun. Rumeli camiası olarak büzüm için çok büyük bir kayıp. Büyük Ustayı kaybettik. Başımız sağ olsun dedi. 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.