SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

'Yetimin, Garibanın Hakkıyla Kendi Reklamınızı yapamazsınız?'

SİYASET 09.04.2022 - 01:00, Güncelleme: 09.04.2022 - 01:03
 

'Yetimin, Garibanın Hakkıyla Kendi Reklamınızı yapamazsınız?'

Zeytinburnu Belediyesi’nin 2021 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü meclis toplantısında söz alan CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Üsküdar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un çalışmalarını ve gayretini taktir ettiğini, ancak fırınlarda satılan ramazan pidelerinin Başkan Arısoy imzalı kağıt ambalajlarda satılmasını sert bir dille eleştirdi.

Zeytinburnu Belediyesi’nin faaliyet raporunun görüşüldüğü nisan ayı üçüncü birleşiminde konuşan CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Üsküdar, öncelikle yapılan doğru ve gayretli çalışmaları sıralayarak, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un geçmişten bu güne bulunduğu makamları ve ilişkileri Zeytinburnu özeline taşımaya çalıştığına şahit olduklarını belirtti. Türkiye’nin en büyük buz pistinin tamalanmasını, Millet ve Konyalı Camii’nin yapım sürecinde vatandaş rızasının öncelik alınmasını, Marmaray'ın kalan kısmının tamamlanarak hizmete açılmasını taktir ettiklerini ifade eden Üsküdar, belediye başkanının da, meclis üyelerinin de halkın vergilerinin doğru yerlere aktarılmasına ön ayak olan aacılar olduğunu söyledi. Verdiği hizmetler konusunda Belediye Başkanı’na teşekkür ederek, belediye bütçesini daha verimli kullanması gerektiğini ifade eden Üsküdar, “Ekonomik kriz vatandaşın tepesine balyoz gibi inerken, vatandaş karda kışta Halk Ekmek kuyruklarında 1 lira daha ucuz ekmek alabilmek için saatlerce beklerken, bütçenin daha rasyonel, daha verimli ve daha ekonomik kullanılması gerektiğini bir kez daha da hatırlatıyorum” diyerek yaşadığı olayı anlattı. Geçtiğimiz günlerde ramazan sebebi ile fırından pide aldığını eve geldiğinde pidenin sarılı olduğu kağıdın üzerinde "El birliği ile, gönül birliği ile paylaşma zamanı. Hayırlı Ramazanlar" ifadelerinin yer aldığı Belediye Başkanı Ömer Arısoy imzalı kağıt ambalajı görünce şok olduğunu söyledi. 7,5 lira olan pidenin maliyetinin 50 kuruş yahut 1 liralık maliyetini belediye karşılamış olsaydı veya ücretsiz pide dağıtımı olsaydı yapılan işlemi anlayabileceğini söyleyen Üsküdar, öyle olmuş olsa bile ambalajın üstünde yalnızca belediyenin adı ve logosu olabileceğini, Başkan Arısoy’un isminin olmasını kabul etmediğini sert bir dille eleştirdi “Belediyenin bütçesini kendi transfer reklamınızı yapmak için kullanamazsınız” diyerek tepkisini sürdüren CHP Grup Başkan Vekili H. Hüseyin Üsküdar,  “Yapmayın… etmeyin… Burada kul’un hakkı, yetimin hakkı, inim inim inleyen esnafın hakkı var” diyerek konuşmasını tamamladı.
Zeytinburnu Belediyesi’nin 2021 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü meclis toplantısında söz alan CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Üsküdar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un çalışmalarını ve gayretini taktir ettiğini, ancak fırınlarda satılan ramazan pidelerinin Başkan Arısoy imzalı kağıt ambalajlarda satılmasını sert bir dille eleştirdi.

Zeytinburnu Belediyesi’nin faaliyet raporunun görüşüldüğü nisan ayı üçüncü birleşiminde konuşan CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Üsküdar, öncelikle yapılan doğru ve gayretli çalışmaları sıralayarak, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un geçmişten bu güne bulunduğu makamları ve ilişkileri Zeytinburnu özeline taşımaya çalıştığına şahit olduklarını belirtti.

Türkiye’nin en büyük buz pistinin tamalanmasını, Millet ve Konyalı Camii’nin yapım sürecinde vatandaş rızasının öncelik alınmasını, Marmaray'ın kalan kısmının tamamlanarak hizmete açılmasını taktir ettiklerini ifade eden Üsküdar, belediye başkanının da, meclis üyelerinin de halkın vergilerinin doğru yerlere aktarılmasına ön ayak olan aacılar olduğunu söyledi.
Verdiği hizmetler konusunda Belediye Başkanı’na teşekkür ederek, belediye bütçesini daha verimli kullanması gerektiğini ifade eden Üsküdar, “Ekonomik kriz vatandaşın tepesine balyoz gibi inerken, vatandaş karda kışta Halk Ekmek kuyruklarında 1 lira daha ucuz ekmek alabilmek için saatlerce beklerken, bütçenin daha rasyonel, daha verimli ve daha ekonomik kullanılması gerektiğini bir kez daha da hatırlatıyorum” diyerek yaşadığı olayı anlattı.

Geçtiğimiz günlerde ramazan sebebi ile fırından pide aldığını eve geldiğinde pidenin sarılı olduğu kağıdın üzerinde "El birliği ile, gönül birliği ile paylaşma zamanı. Hayırlı Ramazanlar" ifadelerinin yer aldığı Belediye Başkanı Ömer Arısoy imzalı kağıt ambalajı görünce şok olduğunu söyledi.

7,5 lira olan pidenin maliyetinin 50 kuruş yahut 1 liralık maliyetini belediye karşılamış olsaydı veya ücretsiz pide dağıtımı olsaydı yapılan işlemi anlayabileceğini söyleyen Üsküdar, öyle olmuş olsa bile ambalajın üstünde yalnızca belediyenin adı ve logosu olabileceğini, Başkan Arısoy’un isminin olmasını kabul etmediğini sert bir dille eleştirdi

“Belediyenin bütçesini kendi transfer reklamınızı yapmak için kullanamazsınız” diyerek tepkisini sürdüren CHP Grup Başkan Vekili H. Hüseyin Üsküdar,  “Yapmayın… etmeyin… Burada kul’un hakkı, yetimin hakkı, inim inim inleyen esnafın hakkı var” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.