SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşiltepe'de 2.Sokak İftarı

27.08.2011 - 12:09, Güncelleme: 27.08.2011 - 12:09
 

Yeşiltepe'de 2.Sokak İftarı

Zeytinburnu Belediyesi Yeşiltepe Mahallesinde ikinci sokak iftarını verdi. 24 İftar programında Yeşiltepe Sakinleri buluşan Murat Aydın sizlerle bir arada bulunmaktan gururluyum dedi.

GÖRÜNTÜLER ZEYTİNBURNU TV'DE TIKLA-İZLE Yeşiltepe’de düzenlenen sokak iftarına katıldı. Yaşlısı- genci herkes iftar programına büyük ilgi gösterdi. İftar Programında Ak Parti Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Yeşiltepe Mahalle Muhtarı katıldı. Evimde hiç iftar yapmadım Aynı sokakta olup birbirini tanımayan komşuların birbirini tanıması için geçen yıl gibi sokak iftarları düzenlediklerini söyleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ramazan Ayı’nın sonuna kadar sokak iftarlarının devam edeceğini ifade etti. Bayrama Allahın herkesi sağlık sıhhat içinde ulaşmasını sağlamasını dileyen Başkan Aydın, “Ben daha evimde hiç iftar açmadım. Ramazan sonuna kadarda açmayacağım. Bu güzel programları sizlerle birlikte yapıyoruz. Allah Kadir gecenizi mübarek etsin. Hepinizi sağlık sıhhat içinde bayrama ulaştırsın’ ’dedi. İftar Duasını Başkan Yardımcısı Kasap Yaptı Oruçların açılması, Yemeklerin yenmesinden ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Gökhan Kasap, bereket duasını okudu ve Yeşiltepe Mahallesindeki program son buldu. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi Yeşiltepe Mahallesinde ikinci sokak iftarını verdi. 24 İftar programında Yeşiltepe Sakinleri buluşan Murat Aydın sizlerle bir arada bulunmaktan gururluyum dedi.
GÖRÜNTÜLER ZEYTİNBURNU TV'DE TIKLA-İZLE

Yeşiltepe’de düzenlenen sokak iftarına katıldı. Yaşlısı- genci herkes iftar programına büyük ilgi gösterdi. İftar Programında Ak Parti Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Yeşiltepe Mahalle Muhtarı katıldı.

Evimde hiç iftar yapmadım

Aynı sokakta olup birbirini tanımayan komşuların birbirini tanıması için geçen yıl gibi sokak iftarları düzenlediklerini söyleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ramazan Ayı’nın sonuna kadar sokak iftarlarının devam edeceğini ifade etti. Bayrama Allahın herkesi sağlık sıhhat içinde ulaşmasını sağlamasını dileyen Başkan Aydın, “Ben daha evimde hiç iftar açmadım. Ramazan sonuna kadarda açmayacağım. Bu güzel programları sizlerle birlikte yapıyoruz. Allah Kadir gecenizi mübarek etsin. Hepinizi sağlık sıhhat içinde bayrama ulaştırsın’ ’dedi.

İftar Duasını Başkan Yardımcısı Kasap Yaptı

Oruçların açılması, Yemeklerin yenmesinden ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Gökhan Kasap, bereket duasını okudu ve Yeşiltepe Mahallesindeki program son buldu. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.