SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşiltepe Mahallesinde inanılmaz motor kazası

KÜLTÜR 06.02.2015 - 17:22, Güncelleme: 06.02.2015 - 17:22
 

Yeşiltepe Mahallesinde inanılmaz motor kazası

Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak sürekli gündeme getirdiğimiz motorlarla ve modifiyeli araçlarla mahalle aralarındaki hız bu kez dört kişinin hayatını kararttı.

Yeşiltepe Mahallesinde inanılmaz bir olay yaşandı. Sokak aralarında motorları ile dolaşan gençler kafa kafaya çarpıştı. Olay gece yarısı 01:00 sularında Yeşiltepe Mahallesi 57/6 sokakta meydana geldi. Baycan B, İsmail T, Kenan K ve henüz adına ulaşmadığımız Dört arkadaş iki farklı motorla oldukça yüksek hızla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile hem motorlar hem de gençler sağa sola savruldu. Motorlar parçalanırken Dört genç ağır şekilde yaralandı. Gençler olay yerine çağrılan ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldılar. Olayı gören Mahalle sakinleri motorların çok hızlı olduğunu ve kafa kafaya çarpışmanın etkisiyle çok güçlü bir ses çıktığını gençlerin ise çok ağır bir şekilde yaralandıklarını anlattılar. Gençlerin iki tanesinin durumu ciddiyetini koruyor. Diğer iki gencin tedavisi ise serviste halen devam ediyor. Kazada yaralan arkadaşlarımızdan biri de Baycan Bulut arkadaşımızın nezdinde tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz WWW.ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak sürekli gündeme getirdiğimiz motorlarla ve modifiyeli araçlarla mahalle aralarındaki hız bu kez dört kişinin hayatını kararttı.

Yeşiltepe Mahallesinde inanılmaz bir olay yaşandı. Sokak aralarında motorları ile dolaşan gençler kafa kafaya çarpıştı. Olay gece yarısı 01:00 sularında Yeşiltepe Mahallesi 57/6 sokakta meydana geldi. Baycan B, İsmail T, Kenan K ve henüz adına ulaşmadığımız Dört arkadaş iki farklı motorla oldukça yüksek hızla kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile hem motorlar hem de gençler sağa sola savruldu. Motorlar parçalanırken Dört genç ağır şekilde yaralandı. Gençler olay yerine çağrılan ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldılar.

Olayı gören Mahalle sakinleri motorların çok hızlı olduğunu ve kafa kafaya çarpışmanın etkisiyle çok güçlü bir ses çıktığını gençlerin ise çok ağır bir şekilde yaralandıklarını anlattılar. Gençlerin iki tanesinin durumu ciddiyetini koruyor. Diğer iki gencin tedavisi ise serviste halen devam ediyor. Kazada yaralan arkadaşlarımızdan biri de Baycan Bulut arkadaşımızın nezdinde tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz

kullan

WWW.ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.