SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yerli ALEX Erdi Ayaz gidecek mi?

18.01.2015 - 22:18, Güncelleme: 18.01.2015 - 22:18
 

Yerli ALEX Erdi Ayaz gidecek mi?

Bu sezon Süper Amatör Lige yeniden yükselen Zeytinburnuspor forması ile iyi bir sezon geçiren ve 13 maçta 16 gole imza atan Erdi Ayaz, mavi-beyazlıların en başarılı oyuncularından birisi olmayı başardı.

 Futbola Fikirtepe Dumlupınarspor’da başlayan ve turuncu-siyahlı takımın yıllarca kaptanlığını yapan 25 yaşındaki futbolcu, Kadıköy temsilcisinde alt yapı kategorilerinde sayısız şampiyonlunun yanı sıra A takımda da Süper Amatör Lige yükselme sevinci yaşamıştı. 2013-2014 sezonunda Fikirtepe Dumlupınarspor forması ile 12 maçta 7 gol atan futbolcu, ligin son 7 maçında takımından ayrılmıştı. "Yerli Alex" 2009-2010 sezonunda Ataşehir Doğuşsspor forması altında Süper Amatör Ligde ilk iki sıraya girerek Klasman Grubuna kalma başarısında da pay sahibi olan golcü oyuncu, en başarılı sezonunu Zeytinburnuspor forması ile geçirdi. Mavi-beyazlı taraftarların "Yerli Alex" adını taktığı Erdi Ayaz’a Bölgesel Amatör Ligden ve SAL takımlarından birçok teklifin geldiği ancak gelecek sezon da başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombulel’in golcü futbolcuyu takımda tutmak istediği biliniyor. YEREL FUTBOL
Bu sezon Süper Amatör Lige yeniden yükselen Zeytinburnuspor forması ile iyi bir sezon geçiren ve 13 maçta 16 gole imza atan Erdi Ayaz, mavi-beyazlıların en başarılı oyuncularından birisi olmayı başardı.

 Futbola Fikirtepe Dumlupınarspor’da başlayan ve turuncu-siyahlı takımın yıllarca kaptanlığını yapan 25 yaşındaki futbolcu, Kadıköy temsilcisinde alt yapı kategorilerinde sayısız şampiyonlunun yanı sıra A takımda da Süper Amatör Lige yükselme sevinci yaşamıştı. 2013-2014 sezonunda Fikirtepe Dumlupınarspor forması ile 12 maçta 7 gol atan futbolcu, ligin son 7 maçında takımından ayrılmıştı.

"Yerli Alex"

2009-2010 sezonunda Ataşehir Doğuşsspor forması altında Süper Amatör Ligde ilk iki sıraya girerek Klasman Grubuna kalma başarısında da pay sahibi olan golcü oyuncu, en başarılı sezonunu Zeytinburnuspor forması ile geçirdi. Mavi-beyazlı taraftarların "Yerli Alex" adını taktığı Erdi Ayaz’a Bölgesel Amatör Ligden ve SAL takımlarından birçok teklifin geldiği ancak gelecek sezon da başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombulel’in golcü futbolcuyu takımda tutmak istediği biliniyor.

YEREL FUTBOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.