SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeniden Refah Partisi Kızılay'a Kan desteğinde bulundu

KÜLTÜR 14.03.2021 - 17:57, Güncelleme: 21.03.2021 - 17:11
 

Yeniden Refah Partisi Kızılay'a Kan desteğinde bulundu

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Türk Kızılayı Avrupa Bölgesi Kan Merkezi ve Türk Kızılayı Zeytinburnu Şubesi Bşk. Ayhan Balcı ve yönetimi işbirliğinde Zeytinburnu 58 Bulvar Depo Durağı yayalaştırılmış alanda kan bağışı kampanyası düzenlediler.

Yeniden Refah Partisi  Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Mert Gecir  ve ekibi ile Zeytinburnu Genç Kızılay'ın üyeleri Kan Vermeye gelen vatandaşlarla yakındn ilgilendiler.. Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar Gazetemize yaptığı açıklamada; Korona Virüs salgını dolayısıyla yaşanan olumsuzluklar, başta sosyal ve ekonomik olmak üzere birçok alanda hayatın normal akışını ciddi olarak etkilemiştir. Bu salgın sürecinde sağlık alanında ciddi çalışmalar yapılmış ve olumlu sonuçlar alınmış olsa da, sağlıkta en fazla ihtiyaç duyulan kan bağışı konusunda zorluklar yaşanmıştır. Kan bağışı miktarının düşmesi nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarında azalma meydana gelmiş ve Kızılay bu durumu zaman zaman basın yoluyla duyurarak vatandaşlarımızdan kan bağışı yapmalarını istemiştir.Yeniden Refah Partisi olarak Kızılay’ın yapmış olduğu bu çağrıya kayıtsız kalmamız mümkün değildir. Milletimizin ihtiyaç duyduğu her yerde olmayı ve milletimizin derdine çare üretmeyi kendine şiar edinmiş bir siyasi hareket olarak, bu konuda da üzerimize düşeni yapmak en büyük görevimizdir. Hastanelerde ameliyat masasında kan bekleyen ve hastasına kan bulabilmek için adeta çırpınan insanımızın derdi bizim derdimizdir dedi ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Türk Kızılayı Avrupa Bölgesi Kan Merkezi ve Türk Kızılayı Zeytinburnu Şubesi Bşk. Ayhan Balcı ve yönetimi işbirliğinde Zeytinburnu 58 Bulvar Depo Durağı yayalaştırılmış alanda kan bağışı kampanyası düzenlediler.

Yeniden Refah Partisi  Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Mert Gecir  ve ekibi ile Zeytinburnu Genç Kızılay'ın üyeleri Kan Vermeye gelen vatandaşlarla yakındn ilgilendiler..

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar Gazetemize yaptığı açıklamada; Korona Virüs salgını dolayısıyla yaşanan olumsuzluklar, başta sosyal ve ekonomik olmak üzere birçok alanda hayatın normal akışını ciddi olarak etkilemiştir. Bu salgın sürecinde sağlık alanında ciddi çalışmalar yapılmış ve olumlu sonuçlar alınmış olsa da, sağlıkta en fazla ihtiyaç duyulan kan bağışı konusunda zorluklar yaşanmıştır. Kan bağışı miktarının düşmesi nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarında azalma meydana gelmiş ve Kızılay bu durumu zaman zaman basın yoluyla duyurarak vatandaşlarımızdan kan bağışı yapmalarını istemiştir.Yeniden

Refah Partisi olarak Kızılay’ın yapmış olduğu bu çağrıya kayıtsız kalmamız mümkün değildir. Milletimizin ihtiyaç duyduğu her yerde olmayı ve milletimizin derdine çare üretmeyi kendine şiar edinmiş bir siyasi hareket olarak, bu konuda da üzerimize düşeni yapmak en büyük görevimizdir. Hastanelerde ameliyat masasında kan bekleyen ve hastasına kan bulabilmek için adeta çırpınan insanımızın derdi bizim derdimizdir dedi

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.