SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeni yıla Merkezefendi Millet Kıraathanesi'nde girdiler

KÜLTÜR 01.01.2020 - 00:16, Güncelleme: 01.01.2020 - 00:16
 

Yeni yıla Merkezefendi Millet Kıraathanesi'nde girdiler

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yeni yıla Millet Kıraathanesi'nde ders çalışarak giren öğrencilerle bir araya geldi.

Zeytinburnu Merkezefendi Millet Kıraathanesi'nde bulunan Kütüphanede ders çalışan öğrencilerle, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, İçişleri Bakan yardımcısı Muhterem İnce, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas bir araya geldi. Kütüphanede bulunan ve yeni yıla ders çalışarak giren öğrencilere Vali Yerlikaya çikolata ikramında bulundu. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Vali Yerlikaya, aynı zamanda kütüphane hakkında Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan bilgi aldı. Vali Yerlikaya, kütüphaneden ayrıldıktan sonra İstanbul'da yılbaşı gecesinde kutlamaların en yoğun olduğu Taksim Meydanı'na geçti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yeni yıla Millet Kıraathanesi'nde ders çalışarak giren öğrencilerle bir araya geldi.

Zeytinburnu Merkezefendi Millet Kıraathanesi'nde bulunan Kütüphanede ders çalışan öğrencilerle, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, İçişleri Bakan yardımcısı Muhterem İnce, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas bir araya geldi. Kütüphanede bulunan ve yeni yıla ders çalışarak giren öğrencilere Vali Yerlikaya çikolata ikramında bulundu. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Vali Yerlikaya, aynı zamanda kütüphane hakkında Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan bilgi aldı. Vali Yerlikaya, kütüphaneden ayrıldıktan sonra İstanbul'da yılbaşı gecesinde kutlamaların en yoğun olduğu Taksim Meydanı'na geçti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.