SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeni Kaymakamımıza veda yemeği

KÜLTÜR 31.07.2013 - 22:07, Güncelleme: 31.07.2013 - 22:07
 

Yeni Kaymakamımıza veda yemeği

Zeytinburnu'ya atanan Ankara Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş için Ankara Sincan'da veda programı düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı'nın 2013 yılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi kapsamında İstanbul Zeytinburnu'ya atanan Ankara Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş için veda programı düzenlendi.Düzenlenen programda konuşan Kaymakam Ufuk Seçilmiş, "2009 yılından 2013 yılına Sincan'da çok ciddi bir gelişme oldu. Eğitim anlamında da gelişiyor, fakat yapmamız gereken çok fazla çalışma var." dedi. Seçilmiş, şunları söyledi: "Çok kıymetli arkadaşlarım, öncelikle Sincanımızın güzide eğitim kurumlarından Samanyolu Ülkü Ulusoy Ortaokulu yönetimi ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu programı hazırladığı için değerli Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zihni Özdemir Bey'e çok teşekkür ediyorum. Bu güzel Ramazan akşamında, Ramazan'ın son günlerinden birinde bir araya geldik. Bir yıl vali yardımcılığı olmak üzere 4 yıl Sincan'da görev yaptım. Eğitim camiası olarak sizlerden her zaman destek gördüm ve başarılı çalışmalarınızla her zaman gurur duydum. Sincan için ne yapılırsa azdır. Biliyorsunuz ki Sincan çok hızlı bir büyüme potansiyeline girdi. Şu anda 500 bin civarında nüfusumuz ve 100 bin öğrencimiz var. 2009 yılından 2013 yılına Sincan'da çok ciddi gelişme oldu. Eğitim anlamında da gelişiyor fakat yapmamız gereken çok fazla çalışma var. Çünkü hızlı büyüme anlamında kültürel trendi yakalayabilmiş değiliz. Bu noktada sizler gibi eğitimci arkadaşlarımıza çok iş düşüyor. Şimdiye kadar yaptıklarınızın çok daha fazlasını yapacağınıza eminim. İnşallah hem eğitim anlamında büyüme, hem de kültürel büyüme milletimiz için faydalı olur." "KALP KIRMAMAYA ÖZEN GÖSTERDİM" Kaymakam Seçilmiş, görev yaptığı 4 yıllık sürede bilerek hata yapmamaya, kalp kırmamaya özen gösterdiğini vurgulayarak, "Şayet kırdığımız kalp varsa hakkınızı helal edin. Bakanlığımız İstanbul'un çok güzel bir ilçesinde bize hizmet etmeyi layık gördüler. Biz de elimizden geleni yapacağız. İnşallah bundan sonra Zeytinburnu'nda insanlarımıza destek olmaya, hizmet etmeye çalışacağız. Bana destek olan başta Milli Eğitim Müdürümüz, şube müdürlerimiz, birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız ve tüm müdür ve öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin." şeklinde konuştu. Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir ise "Sayın Kaymakamımıza Sincanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz eğitim anlamında kendisini her zaman yanımızda hissettik. Atık bizim 'iyi bir kaymakamımız vardı' diye her zaman herkese anlatacağımız değerli anılarımız oldu. Kaymakamımız hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Bundan sonraki görev ve özel hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı. Program sonunda Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir, Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESED) Sincan Ufuk Temsilcisi Hayati Durmuş ve Özel Samanyolu Ülkü Ulusoy Ortaokulu Müdürü Şabanağa Daştan, Kaymakam Ufuk Seçilmiş'e plaket ve hediye verdiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Zeytinburnu'ya atanan Ankara Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş için Ankara Sincan'da veda programı düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı'nın 2013 yılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi kapsamında İstanbul Zeytinburnu'ya atanan Ankara Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş için veda programı düzenlendi.Düzenlenen programda konuşan Kaymakam Ufuk Seçilmiş, "2009 yılından 2013 yılına Sincan'da çok ciddi bir gelişme oldu. Eğitim anlamında da gelişiyor, fakat yapmamız gereken çok fazla çalışma var." dedi. Seçilmiş, şunları söyledi: "Çok kıymetli arkadaşlarım, öncelikle Sincanımızın güzide eğitim kurumlarından Samanyolu Ülkü Ulusoy Ortaokulu yönetimi ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu programı hazırladığı için değerli Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zihni Özdemir Bey'e çok teşekkür ediyorum. Bu güzel Ramazan akşamında, Ramazan'ın son günlerinden birinde bir araya geldik. Bir yıl vali yardımcılığı olmak üzere 4 yıl Sincan'da görev yaptım. Eğitim camiası olarak sizlerden her zaman destek gördüm ve başarılı çalışmalarınızla her zaman gurur duydum. Sincan için ne yapılırsa azdır. Biliyorsunuz ki Sincan çok hızlı bir büyüme potansiyeline girdi. Şu anda 500 bin civarında nüfusumuz ve 100 bin öğrencimiz var. 2009 yılından 2013 yılına Sincan'da çok ciddi gelişme oldu. Eğitim anlamında da gelişiyor fakat yapmamız gereken çok fazla çalışma var. Çünkü hızlı büyüme anlamında kültürel trendi yakalayabilmiş değiliz. Bu noktada sizler gibi eğitimci arkadaşlarımıza çok iş düşüyor. Şimdiye kadar yaptıklarınızın çok daha fazlasını yapacağınıza eminim. İnşallah hem eğitim anlamında büyüme, hem de kültürel büyüme milletimiz için faydalı olur."

"KALP KIRMAMAYA ÖZEN GÖSTERDİM"

Kaymakam Seçilmiş, görev yaptığı 4 yıllık sürede bilerek hata yapmamaya, kalp kırmamaya özen gösterdiğini vurgulayarak, "Şayet kırdığımız kalp varsa hakkınızı helal edin. Bakanlığımız İstanbul'un çok güzel bir ilçesinde bize hizmet etmeyi layık gördüler. Biz de elimizden geleni yapacağız. İnşallah bundan sonra Zeytinburnu'nda insanlarımıza destek olmaya, hizmet etmeye çalışacağız. Bana destek olan başta Milli Eğitim Müdürümüz, şube müdürlerimiz, birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız ve tüm müdür ve öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin." şeklinde konuştu.

Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir ise "Sayın Kaymakamımıza Sincanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz eğitim anlamında kendisini her zaman yanımızda hissettik. Atık bizim 'iyi bir kaymakamımız vardı' diye her zaman herkese anlatacağımız değerli anılarımız oldu. Kaymakamımız hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Bundan sonraki görev ve özel hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Program sonunda Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir, Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESED) Sincan Ufuk Temsilcisi Hayati Durmuş ve Özel Samanyolu Ülkü Ulusoy Ortaokulu Müdürü Şabanağa Daştan, Kaymakam Ufuk Seçilmiş'e plaket ve hediye verdiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.