SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

HALİS DALKILIÇ ADAYLIKLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ ?

Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak ilçemizde yerel seçimin nabzını tutmaya devam ediyoruz. Kulislerdeki son gelişmeler an ve an Zeytinburnu Haber’de olacak. Bu Hafta CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Salih Zeki Durmuşoğlu Aday Adayı Tanıtım toplantısı düzenledi. Eşi Asuman Hanım ile birlikte çok güzel bir organizasyon yapmışlardı. Sevgi ve Barış Adamı Salih Zeki Durmuşoğlu’nun kahvaltı programında göze çarpan en önemli unsur her kesimden insanın olmasıydı. Farklı Düşünce unsurlarını bir araya toplamayı başaran Durmuşoğlu’nu tebrik ediyorum. Allah Yolunu açık etsin. Bir önceki yazım Zeytinburnu siyaset arenasına bomba gibi düşmüştü. Bu yazının hayali olduğunu söyleyenler benim altına imzamı attığım hiçbir satırın hayali olmadığını az çok bilirler. Çok gizli bir toplantıda Halis Dalkılıç isminin Zeytinburnu Belediye Başkanlığı için geçtiğini yazmıştım. Bu köşe yazısı sadece bir hafta yüz binlerce kişi tarafından okundu. Pazar günü Feshane’de Temayül yoklaması vardı. Bende Temayülün nabzını tutmak için Ferhaneye gittim Çok güzel bir tablo vardı. Farklı ilçe yöneticileri farklı sandıkta görevlendirilmesi ise temayülün göze çarpan en büyük özelliğiydi. Temayülde İlçe ve Anakent Belediye Başkanları için partililere sorular soruldu. AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç ile temayülde karşılaşmamız ise farklı anların yaşanmasına neden oldu. Murat Ne yapmışsın Zeytinburnu’nda manşet olmuşsuz diyerek söze başlayan Dalkılıç ile 15 dakikaya yakın özel bir sohbet ettik. Zeytinburnu Haberi önceden de takip ettiği söyleyen Dalkılıç çok güçlü bir yayın organıymış benim haberimden sonra anladım. Yüzlerce kişi Beni aradı. Yazın için teşekkür ediyorum. Ben her görüşe saygılıyım. Haberin kaynağı ne diye sordu ve hemen peşinden ekledi. Pardon Gazeteciye Kaynak sorulmaz dedi. Başkan Dalkılıç yazı sonrası Benim için olumlu ve olumsuz düşünen Herkes teşekkür ediyorum. Zeytinburnu Benim için özel bir yer. Bugüne kadar bu konu hakkında Zeytinburnu’nda hiçbir özel çalışmam olmadı. Bizde görev istenmez. Beni şuan bulunduğum yere kimler layık görüp getirdiyse Onların Benim için özel olan yeni düşüncelerini de saygım sonsuzdur. Onlar hangi görevi layık görürlerse Bizde onun layıkı ile yerine getirmeye çalışırız dedi. Benim Aile büyüğümün de Halis Beyin siyasi hayatında önemli bir yere sahip olduğunu da bu görüşmede öğrenme şansım oldu. Halis Beyin görüldüğü gibi çok sert biri olmadığını mütevazi, saygılı fakat çok disiplinli olduğuna bu görüşmede keşfetmiş oldum. Halis Başkan yazımla ilgili Evet veya Hayır’da şeklinde de hiç bir cevap vermedi. Kendisine bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diliyorum. Başkan Dalkılıç Bize özel olaraktan kısa bir süre içinde Meclis üyelerine yönelik ilçelerde temayül yoklaması yapılacağını açıkladı. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu olsun. Kalın Sağlıcakla 
Ekleme Tarihi: 29 Ekim 2013 - Salı

HALİS DALKILIÇ ADAYLIKLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ ?

Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak ilçemizde yerel seçimin nabzını tutmaya devam ediyoruz. Kulislerdeki son gelişmeler an ve an Zeytinburnu Haber’de olacak.

Bu Hafta CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Salih Zeki Durmuşoğlu Aday Adayı Tanıtım toplantısı düzenledi. Eşi Asuman Hanım ile birlikte çok güzel bir organizasyon yapmışlardı. Sevgi ve Barış Adamı Salih Zeki Durmuşoğlu’nun kahvaltı programında göze çarpan en önemli unsur her kesimden insanın olmasıydı. Farklı Düşünce unsurlarını bir araya toplamayı başaran Durmuşoğlu’nu tebrik ediyorum. Allah Yolunu açık etsin.

Bir önceki yazım Zeytinburnu siyaset arenasına bomba gibi düşmüştü. Bu yazının hayali olduğunu söyleyenler benim altına imzamı attığım hiçbir satırın hayali olmadığını az çok bilirler. Çok gizli bir toplantıda Halis Dalkılıç isminin Zeytinburnu Belediye Başkanlığı için geçtiğini yazmıştım.

Bu köşe yazısı sadece bir hafta yüz binlerce kişi tarafından okundu. Pazar günü Feshane’de Temayül yoklaması vardı. Bende Temayülün nabzını tutmak için Ferhaneye gittim Çok güzel bir tablo vardı. Farklı ilçe yöneticileri farklı sandıkta görevlendirilmesi ise temayülün göze çarpan en büyük özelliğiydi. Temayülde İlçe ve Anakent Belediye Başkanları için partililere sorular soruldu. AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç ile temayülde karşılaşmamız ise farklı anların yaşanmasına neden oldu.

Murat Ne yapmışsın Zeytinburnu’nda manşet olmuşsuz diyerek söze başlayan Dalkılıç ile 15 dakikaya yakın özel bir sohbet ettik. Zeytinburnu Haberi önceden de takip ettiği söyleyen Dalkılıç çok güçlü bir yayın organıymış benim haberimden sonra anladım. Yüzlerce kişi Beni aradı. Yazın için teşekkür ediyorum. Ben her görüşe saygılıyım. Haberin kaynağı ne diye sordu ve hemen peşinden ekledi. Pardon Gazeteciye Kaynak sorulmaz dedi.

Başkan Dalkılıç yazı sonrası Benim için olumlu ve olumsuz düşünen Herkes teşekkür ediyorum. Zeytinburnu Benim için özel bir yer. Bugüne kadar bu konu hakkında Zeytinburnu’nda hiçbir özel çalışmam olmadı. Bizde görev istenmez. Beni şuan bulunduğum yere kimler layık görüp getirdiyse Onların Benim için özel olan yeni düşüncelerini de saygım sonsuzdur. Onlar hangi görevi layık görürlerse Bizde onun layıkı ile yerine getirmeye çalışırız dedi.

Benim Aile büyüğümün de Halis Beyin siyasi hayatında önemli bir yere sahip olduğunu da bu görüşmede öğrenme şansım oldu. Halis Beyin görüldüğü gibi çok sert biri olmadığını mütevazi, saygılı fakat çok disiplinli olduğuna bu görüşmede keşfetmiş oldum.

Halis Başkan yazımla ilgili Evet veya Hayır’da şeklinde de hiç bir cevap vermedi. Kendisine bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diliyorum. Başkan Dalkılıç Bize özel olaraktan kısa bir süre içinde Meclis üyelerine yönelik ilçelerde temayül yoklaması yapılacağını açıkladı.

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu olsun. Kalın Sağlıcakla 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.