SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Taylan Demirelli
Köşe Yazarı
Taylan Demirelli
 

Zeytinburnu’nda kulisler hareketlendi

Zeytinburnu İlçe kongreleri hızlı birşekilde devam ediyor. İlk kongre AK Parti Zeytinburnu İlçe  kongresinde  kazanan yine Bahattin Ünver oldu. İkinci Kongre Cumhuriyet Halk Partisinindi. Kazanan Metin Doğan ve Örgütü oldu.En son ise Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu kongresinin de Av. Fethi Ahmet Alparslan ve Teşkilatı yeniden kazandı. Yani siyasi partilerde ilçe Teşkilatlarında Başkan bazında her hangi bir değişiklik olmadı. Yalnız ilçemizde 3 parti var ki seçim startlarını çoktan vermişler bile onlara göre kongreden de önemli halkla bütünleşmek halkla iç içe olmak sorunlara çözüm üretmek proje geliştirmek. Sokak sokak dolaşan HAS Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulhakim Kaya hem yapılan yanlışlıkları dile getirirken hem de esnafın sorunlarını yerinde dinliyor ve esnafın sesi oluyor.Bir diğer Siyasi Parti ise Demokrat parti ve MKK Üyesi Süleyman UluocakToplantılarını gündemle ilgili konuları bilimsel platformda halk kürsüleri kurarak halkla paylaşan halkın taktirini kazanan Süleyman Uluocak yılmadan usanmadan kahve ve dernekleri geziyor her Cuma onun için ayrı bir heyecan yeni bir başlangıç.. Türkiye değişim Hareketi bir dönem hızlı girip hızlı çekildiği siyaset arenasına yeniden döndü dönüyor. Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül’ün son günlerdeki basın açıklamalarının ardından yeniden harekete geçen Yöneticileri yeni bir soluk için start verdiler. Türkiye Değişim Hareketinin Zeytinburnu ilçe başkanı Hasan Ali Hayıroğlu ilçemizde yeniden kadrolarını harekete geçirdi. Bu siyasi partilerin yanında asıl çalışması gereken İktidar Partisi Ak Parti kongrenin ardından hızlı girdiği toplantılara İl Kongresinden dolayı ara verdi. Zeytinburnu’nda sokakta dolaştığımızda vatandaşlar kır gezilerini turistik gezileri değil değil kendi sorunlarına çözüm istediklerini dile getiriyorlar. Ak Partinin sadece yandaşlarını işe soktuğunu, atamalarla uğraştığını bunun yanında halkın sorunlarını görmezden gelerek hiçbir soruna el atmadan ilçenin sorunlarıyla ilgilenmeden sorun çıkartanlara veya sorun götürenlere suçlu damgası vurarak adeta halkla dalga  geçer gibi biz yaptıksa güzeldir mantığıyla hareket ettiklerini dile getiriyorlar. Bu gazeteyi hazırlarken gelen bir ihbarla olay yerine ilk ben gittim. İki çocuğumuz Merkezefendi mahallesinde serinlemek için girdikleri süs havuzu ise yürekleri yakan insanı isyan noktasına getiren bir olayla sonuçlandı. Basit önemlerle önüne geçilecek bir olayda bir oğlumuz öldü diğer kardeşi ise yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi veriyor. Mahalle sakinleri Belediye yetkililerini defalarca uyarmamıza rağmen hiçbir tedbir alınmadı diyorlar. Bir gazeteci olarak ön yargılı davranmak istemiyorum. Ama eğer bu işin sonunda  bir ihmal varsa sonun kadar gideceğimizde bilmenizi isteriz. Kalın Sağlıcakla..
Ekleme Tarihi: 16 Haziran 2012 - Cumartesi

Zeytinburnu’nda kulisler hareketlendi

Zeytinburnu İlçe kongreleri hızlı birşekilde devam ediyor. İlk kongre AK Parti Zeytinburnu İlçe  kongresinde  kazanan yine Bahattin Ünver oldu. İkinci Kongre Cumhuriyet Halk Partisinindi. Kazanan Metin Doğan ve Örgütü oldu.En son ise Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu kongresinin de Av. Fethi Ahmet Alparslan ve Teşkilatı yeniden kazandı.

Yani siyasi partilerde ilçe Teşkilatlarında Başkan bazında her hangi bir değişiklik olmadı. Yalnız ilçemizde 3 parti var ki seçim startlarını çoktan vermişler bile onlara göre kongreden de önemli halkla bütünleşmek halkla iç içe olmak sorunlara çözüm üretmek proje geliştirmek.

Sokak sokak dolaşan HAS Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulhakim Kaya hem yapılan yanlışlıkları dile getirirken hem de esnafın sorunlarını yerinde dinliyor ve esnafın sesi oluyor.
Bir diğer Siyasi Parti ise Demokrat parti ve MKK Üyesi Süleyman Uluocak
Toplantılarını gündemle ilgili konuları bilimsel platformda halk kürsüleri kurarak halkla paylaşan halkın taktirini kazanan Süleyman Uluocak yılmadan usanmadan kahve ve dernekleri geziyor her Cuma onun için ayrı bir heyecan yeni bir başlangıç..

Türkiye değişim Hareketi bir dönem hızlı girip hızlı çekildiği siyaset arenasına yeniden döndü dönüyor. Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül’ün son günlerdeki basın açıklamalarının ardından yeniden harekete geçen Yöneticileri yeni bir soluk için start verdiler.

Türkiye Değişim Hareketinin Zeytinburnu ilçe başkanı Hasan Ali Hayıroğlu ilçemizde yeniden kadrolarını harekete geçirdi.

Bu siyasi partilerin yanında asıl çalışması gereken İktidar Partisi Ak Parti kongrenin ardından hızlı girdiği toplantılara İl Kongresinden dolayı ara verdi.

Zeytinburnu’nda sokakta dolaştığımızda vatandaşlar kır gezilerini turistik gezileri değil değil kendi sorunlarına çözüm istediklerini dile getiriyorlar.

Ak Partinin sadece yandaşlarını işe soktuğunu, atamalarla uğraştığını bunun yanında halkın sorunlarını görmezden gelerek hiçbir soruna el atmadan ilçenin sorunlarıyla ilgilenmeden sorun çıkartanlara veya sorun götürenlere suçlu damgası vurarak adeta halkla dalga  geçer gibi biz yaptıksa güzeldir mantığıyla hareket ettiklerini dile getiriyorlar.

Bu gazeteyi hazırlarken gelen bir ihbarla olay yerine ilk ben gittim. İki çocuğumuz Merkezefendi mahallesinde serinlemek için girdikleri süs havuzu ise yürekleri yakan insanı isyan noktasına getiren bir olayla sonuçlandı. Basit önemlerle önüne geçilecek bir olayda bir oğlumuz öldü diğer kardeşi ise yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi veriyor.

Mahalle sakinleri Belediye yetkililerini defalarca uyarmamıza rağmen hiçbir tedbir alınmadı diyorlar. Bir gazeteci olarak ön yargılı davranmak istemiyorum. Ama eğer bu işin sonunda  bir ihmal varsa sonun kadar gideceğimizde bilmenizi isteriz.

Kalın Sağlıcakla..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.