SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

BİR ZALİMİN BİTİŞİ

Dünyada her gün şaşırtıcı şeyler oluyor. Olmaya da devam edecek. Son olay Afganistan.  İngiliz’in Siyonist’ten olma nesebi gayri sahih çocuğu ABD, Viyetnam’da  olduğu gibi Afganistan’da da yirmi yıl kaldıktan sonra rezil bir şekilde apar topar kaçtı.   Peki bu yirmi yılda ne yaptı? On binlerce Afgan’ı ya öldürdü ya sakat bıraktı. Dünyadan sömürdüğü milyarlarca doları çöpe attılar. Afgan ordusu dedikleri derme çatma orduya bıraktıkları silahları, yine kendi kurdukları Taliban( talebeler) adlı çetelere teslim ettiler. Evet Ruslara karşı teşkilatlandırdıkları medrese talebelerini işleri bitince düşman ilan ettiler. Çünkü oraya yerleşmek için düşmana ihtiyaç vardı. Şimdi aynı gruba ülkeyi adeta panikle teslim ettiler. Ne oldu Taliban mı değişti? Amerika mı değişti? Tabi olan büyük devlet diye güvenerek onlara hizmet eden uşaklık eden Afganlara  oldu. Ölüm korkusu ile efendilerinin uçaklarına hücum ettiler. Ajanslardan öğreniyoruz ki diğer emperyalistlerinde uşakları varmış. İngiltere, Fransa, Almanya gibi, onlarda sadık köpeklerinin bir kısmını tahliye edeceklermiş. Benim bu olaydan sonra merakım, bir kısmını bildiğim bir kısmını bilmediğim Türkiye’de ne kadar uşakları  var? Görev yaptığım doğu Anadolu’da bizzat müşahede  etmiştim. PKK emperyalistlerin Türkiye’yi meşgul etmek için kullandıkları bir aparattı. Bunu şimdi Suriye’de açıktan yapıyorlar. PKK’nın Suriye kolu YPG’ye kol kanat geriyorlar. Şu iyi bilinmeli ve bizzat görüldü ki bir süre sonra tıpkı Afganistan’da olduğu gibi Arap yarım adasından da defolup gidecekler.   Çünkü boyaları döküldü.  Kominizmin   karşısındaki özgürlük savaşçıları olmadıkları ortaya çıktı. Olsalar olsalar zalim olabilirler. Atalarımız  “dinsiz devlet yaşar, zalim devlet yaşamaz” demişler ki bu bir hakikattir. Amerika artık çöküşe geçmiştir. Türkiye’de de ona güvenenler yakın zamanda hüsran yaşayacaklarını unutmasınlar. İstikbal güneşi içinde en yüksek ve gür seda İslam’ın sedası olacak ve bununda öncüsü Türkiye olacaktır. Son sözüm şu olacaktır; “zalimler için yaşasın cehennem”. Vesselam.  
Ekleme Tarihi: 24 Ağustos 2021 - Salı

BİR ZALİMİN BİTİŞİ

Dünyada her gün şaşırtıcı şeyler oluyor.
Olmaya da devam edecek. Son olay Afganistan.  İngiliz’in Siyonist’ten olma nesebi gayri sahih çocuğu ABD, Viyetnam’da  olduğu gibi Afganistan’da da yirmi yıl kaldıktan sonra rezil bir şekilde apar topar kaçtı.  

Peki bu yirmi yılda ne yaptı? On binlerce Afgan’ı ya öldürdü ya sakat bıraktı. Dünyadan sömürdüğü milyarlarca doları çöpe attılar. Afgan ordusu dedikleri derme çatma orduya bıraktıkları silahları, yine kendi kurdukları Taliban( talebeler) adlı çetelere teslim ettiler. Evet Ruslara karşı teşkilatlandırdıkları medrese talebelerini işleri bitince düşman ilan ettiler. Çünkü oraya yerleşmek için düşmana ihtiyaç vardı.

Şimdi aynı gruba ülkeyi adeta panikle teslim ettiler. Ne oldu Taliban mı değişti? Amerika mı değişti? Tabi olan büyük devlet diye güvenerek onlara hizmet eden uşaklık eden Afganlara  oldu.

Ölüm korkusu ile efendilerinin uçaklarına hücum ettiler. Ajanslardan öğreniyoruz ki diğer emperyalistlerinde uşakları varmış. İngiltere, Fransa, Almanya gibi, onlarda sadık köpeklerinin bir kısmını tahliye edeceklermiş.
Benim bu olaydan sonra merakım, bir kısmını bildiğim bir kısmını bilmediğim Türkiye’de ne kadar uşakları  var?

Görev yaptığım doğu Anadolu’da bizzat müşahede  etmiştim. PKK emperyalistlerin Türkiye’yi meşgul etmek için kullandıkları bir aparattı.

Bunu şimdi Suriye’de açıktan yapıyorlar. PKK’nın Suriye kolu YPG’ye kol kanat geriyorlar. Şu iyi bilinmeli ve bizzat görüldü ki bir süre sonra tıpkı Afganistan’da olduğu gibi Arap yarım adasından da defolup gidecekler.  
Çünkü boyaları döküldü.  Kominizmin   karşısındaki özgürlük savaşçıları olmadıkları ortaya çıktı. Olsalar olsalar zalim olabilirler. Atalarımız  “dinsiz devlet yaşar, zalim devlet yaşamaz” demişler ki bu bir hakikattir.

Amerika artık çöküşe geçmiştir. Türkiye’de de ona güvenenler yakın zamanda hüsran yaşayacaklarını unutmasınlar. İstikbal güneşi içinde en yüksek ve gür seda İslam’ın sedası olacak ve bununda öncüsü Türkiye olacaktır.

Son sözüm şu olacaktır; “zalimler için yaşasın cehennem”. Vesselam.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.