SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

EY MUHALİFLER !

Türkiye Büyük devlet olacak. Tıpkı tarihte olduğu gibi; Küçük bir beylikten cihan devleti kurulurken nasıl içerden ve dışardan çomak sokanlar oldu ise bu günde içerden ve dışardan engel olmak için birileri geceli gündüzlü çalışacak. Çalışıyor. Fakat bilinmesi gereken bir gerçek var o da yücelten ( aziz eden ) de alçaltan ( zelil eden ) de Allah tır. Ömrüm boyunca inancım budur ki, bu millet yeniden izzeti yakalayacak ve yalnız kendisini değil dünyadaki bütün mazlumları adalet ve merhamet ile kucaklayacaktır. Kırk sekiz yıldır tanıdığım ve samimiyetinden şüphe etmediğim Recep Tayyip Erdoğan’da bu yükselişte üstüne düşeni layıkı ve veçhile yapmakta . Bir zamanlar öğretmen olarak bulunduğum Doğu Anadolu da devletimin Amerikan maşası çapulcu teröristlere karşı nasıl aciz kaldığına şahit olmuş ve kahrolmuştum 15 Temmuz’dan sonra anladığımız asker ve emniyet içindeki gene Amerikan maşası Fetö’cüler  bu acziyetin şiddetinin artırılmasında nasıl rol oynuyorlarmış idrak etmiş olduk. Bütün bu gayretler bu milletin ve onun devletinin önünü kesmek için yapılmış çalışmalardır. Allah’a  şükür ki geciktirdiler belki ama başaramadılar. Herhalde ellerinde malzeme kalmadı ki şimdi de kedisini mafya suç örgütü lideri diye tanımlayacağımız birini sahneye sürdüler Hem de Peygamber A.S. devrinde ahitlerinde durmayan İslam ve peygamberleri aleyhine işleri çeviren bunun için peygamber ile savaşan Yahudiler adına yirmi birinci yüzyılda İsrail’den özür dileyen B.A.E adlı uyduruk devlete sığınarak yapıyor yaptığını. Bunu dinleyip inanacak insanlar olduğu müddetçe bu tip olaylar devam edecektir. Tayyip Erdoğan’a seçim kaybettirmek için böyle abukluk yapacağınıza Ey Tayyip düşmanları, Doğru dürüst muhalefetçi siyasiler yetiştirin. Millete doğru dürüst projeler sunsunlar hem ülke kazansın hem de Tayyip Bey’i zorlasınlar. Yıllarca yatan muhalif siyasiler halk bizi tercih etsin diyor. Olmaz kardeşim, topunuz bir araya gelseniz bu halk size bir Tayyip kadar güvenmiyor. Bunu sizi destekleyen birazcık aklı olanlar görüyor. Ama Amerikalı Bidon ve Türkiye’deki hempaları görmüyor. Taksime yapılamaz denilen camiden ezan okunuyor …. ELHAMDÜLİLLAH
Ekleme Tarihi: 02 Haziran 2021 - Çarşamba

EY MUHALİFLER !

Türkiye Büyük devlet olacak. Tıpkı tarihte olduğu gibi; Küçük bir beylikten cihan devleti kurulurken nasıl içerden ve dışardan çomak sokanlar oldu ise bu günde içerden ve dışardan engel olmak için birileri geceli gündüzlü çalışacak. Çalışıyor.

Fakat bilinmesi gereken bir gerçek var o da yücelten ( aziz eden ) de alçaltan ( zelil eden ) de Allah tır. Ömrüm boyunca inancım budur ki, bu millet yeniden izzeti yakalayacak ve yalnız kendisini değil dünyadaki bütün mazlumları adalet ve merhamet ile kucaklayacaktır.

Kırk sekiz yıldır tanıdığım ve samimiyetinden şüphe etmediğim Recep Tayyip Erdoğan’da bu yükselişte üstüne düşeni layıkı ve veçhile yapmakta .

Bir zamanlar öğretmen olarak bulunduğum Doğu Anadolu da devletimin Amerikan maşası çapulcu teröristlere karşı nasıl aciz kaldığına şahit olmuş ve kahrolmuştum

15 Temmuz’dan sonra anladığımız asker ve emniyet içindeki gene Amerikan maşası Fetö’cüler  bu acziyetin şiddetinin artırılmasında nasıl rol oynuyorlarmış idrak etmiş olduk.

Bütün bu gayretler bu milletin ve onun devletinin önünü kesmek için yapılmış çalışmalardır. Allah’a  şükür ki geciktirdiler belki ama başaramadılar.

Herhalde ellerinde malzeme kalmadı ki şimdi de kedisini mafya suç örgütü lideri diye tanımlayacağımız birini sahneye sürdüler

Hem de Peygamber A.S. devrinde ahitlerinde durmayan İslam ve peygamberleri aleyhine işleri çeviren bunun için peygamber ile savaşan Yahudiler adına yirmi birinci yüzyılda İsrail’den özür dileyen B.A.E adlı uyduruk devlete sığınarak yapıyor yaptığını.

Bunu dinleyip inanacak insanlar olduğu müddetçe bu tip olaylar devam edecektir. Tayyip Erdoğan’a seçim kaybettirmek için böyle abukluk yapacağınıza Ey Tayyip düşmanları, Doğru dürüst muhalefetçi siyasiler yetiştirin.

Millete doğru dürüst projeler sunsunlar hem ülke kazansın hem de Tayyip Bey’i zorlasınlar. Yıllarca yatan muhalif siyasiler halk bizi tercih etsin diyor.

Olmaz kardeşim, topunuz bir araya gelseniz bu halk size bir Tayyip kadar güvenmiyor. Bunu sizi destekleyen birazcık aklı olanlar görüyor. Ama Amerikalı Bidon ve Türkiye’deki hempaları görmüyor. Taksime yapılamaz denilen camiden ezan okunuyor ….

ELHAMDÜLİLLAH

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.