SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

AYASOFYA

Bir zamanlar önünde mahzun yürüyorken ben Şimdi minarelerinden muştuyu sunan sen AYASOFYA. Yıllarca korktuk bizler Fatih’in duasından, Başa ne gelir bilmem onun bedduasından, Ne mutlu bizlere ki gördük kapın açıldı. Kurtuldu bu milletim sultan bedduasından Evet kıymetli okurlarım kendi adıma elli yıla yakın bir zaman diliminde İstanbul’un fethinin mührü olan Bu cami ne zaman aslına dönecek diye bekledim. Zamanında sayın cumhurbaşkanının da bulunduğu gençler topluluğu olarak cami önünde zincirler kırılsın Ayasofya açılsın diye nice feryatlar ettik nasip bugüneymiş. Çok şükür. İnşallah açıldıktan sonra gidip iki rekat şükür namazı kılacağım. Ayasofya’nın hikayesi uzun, bu ara çokça yayın yapıldı ve yapılıyor. Ben bunlara girmeyeceğim. İstanbul bu ülkenin mülküdür ve bunda tasarruf yetkisi bizdedir. İşte bu mülkiyet hakkını kullanmaktan ibaret bir işlem yapılmıştır. Bu işin Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nasip olması da garip bir tecelli rabbani olmuştur. Eğer güçlüyseniz yaparsınız. Birileri bir süre bağırır çağırır. Sonra susarlar. Tıpkı çakalların Arslanlara çemkirmesi gibi. İnşallah Türkiye adım adım tarihteki şanlı mazisine uygun mevkiine oturacak. Zalime korku mazluma ümit olacak. Rabbim sana sonsuz hamd ve şükür ediyoruz. Hamd ediyoruz zilletin bir daha geri gelmemesi için. Şükür ediyoruz izzetin devamı için. Vesselam.  
Ekleme Tarihi: 15 Temmuz 2020 - Çarşamba

AYASOFYA

Bir zamanlar önünde mahzun yürüyorken ben Şimdi minarelerinden muştuyu sunan sen AYASOFYA. Yıllarca korktuk bizler Fatih’in duasından, Başa ne gelir bilmem onun bedduasından, Ne mutlu bizlere ki gördük kapın açıldı. Kurtuldu bu milletim sultan bedduasından Evet kıymetli okurlarım kendi adıma elli yıla yakın bir zaman diliminde İstanbul’un fethinin mührü olan Bu cami ne zaman aslına dönecek diye bekledim.

Zamanında sayın cumhurbaşkanının da bulunduğu gençler topluluğu olarak cami önünde zincirler kırılsın Ayasofya açılsın diye nice feryatlar ettik nasip bugüneymiş. Çok şükür. İnşallah açıldıktan sonra gidip iki rekat şükür namazı kılacağım.

Ayasofya’nın hikayesi uzun, bu ara çokça yayın yapıldı ve yapılıyor. Ben bunlara girmeyeceğim. İstanbul bu ülkenin mülküdür ve bunda tasarruf yetkisi bizdedir. İşte bu mülkiyet hakkını kullanmaktan ibaret bir işlem yapılmıştır. Bu işin Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nasip olması da garip bir tecelli rabbani olmuştur.

Eğer güçlüyseniz yaparsınız. Birileri bir süre bağırır çağırır. Sonra susarlar. Tıpkı çakalların Arslanlara çemkirmesi gibi. İnşallah Türkiye adım adım tarihteki şanlı mazisine uygun mevkiine oturacak. Zalime korku mazluma ümit olacak.

Rabbim sana sonsuz hamd ve şükür ediyoruz. Hamd ediyoruz zilletin bir daha geri gelmemesi için. Şükür ediyoruz izzetin devamı için. Vesselam.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.