SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

GENÇLER DİKKAT! KAZIKLANIYORSUNUZ

Kıymetli okurlarım, aslında bu yazıyı merkez efendi K.s. hazretlerine ayıracaktım. Lakin gençlere moda diye yutturulan bir tuzağı çok sık görünce dayanamadım önce onu yazmaya karar verdim. Şunu baştan ifade edeyim artık dünyada atom bombasından daha etkili silah nüfustur anlayışı geçerlilik kazandı. Evet genç ve iyi yetişmiş bir nüfusa sahip ülkeler gelecekte hem var olacaklar, hem de etkili olacaklar. Batılı düşünürler bununla ilgili onlarca kitap ve makale kaleme alıyorlar. Konferanslar  veriyorlar. Artık dünyada savaşlar yalnızca silahla olmuyor. Farklı  araç-gereç ve metotlara başvuruyorlar. Gıdadan giyime rakip milletlerin nesillerini hedef alıyorlar. Gıda da gazlı içecekler hususen renkli olanlar adeta zehir saçıyor ve birinci nesil olmazsa ikinci nesilde kısırlık ve iktidarsızlık yapıyor. Fast  foodlar kanser, şeker vb. Hastalıkları yaygınlaştırıyor. insanımızı ev ve tencere yemeğinden uzaklaştırmak için bin türlü entrika çeviriyorlar. Dondurulmuş gıdalar aynı şekilde farklı sıkıntıların sebebi olmaya devam ediyor. Genetiği bozulmuş meyve ve sebzeler yarardan çok zarar veriyor. Bu konuda  devletimize hem genel hem de yerel yönetimler olarak çok iş düşüyor. Gıda güvenliği mutlaka sağlanmalı. Bu konuda tarım bakanlığının yeterli olmadığını düşünüyorum. Sağlık bakanlığı ile tarım bakanlığı işbirliği yaparak gelişmiş laboratuvarlar kurup insanımızın sağlığını hasta olmadan sağlama almaları gerektiğini düşünüyorum. İnşallah çok geç olmadan yapılır. Ayrıca kızlarımız ve oğullarımızda moda adı altında kazıklanmaktadır. Tabirimi mazur görün liütfen. Kızlara göbeği açıkta bırakan kıyafet giymeleri  teşvik edilmekte ileride çocuk sahibi olmalarının önüne geçmek istenmektedir. Merak edenler kadın doğum uzmanlarına sorabilirler. Erkeklere son derece dar pantolonlar moda diye giydirilmekte bu da o çocukların ileride kısırlık ve iktidarsızlık yaşamalarına sebep olmakta ya da olacaktır. Yumurtalara uygulanan  baskı onların gelişimini engellemekte ve geriletmektedir. Bunuda namuslu ürologlara sorabilirler. Aman ha gençler bu kazığı yemeyin olaya farklı boyutlardan bakın. Gelecek sizlerin maddi ve manevi sağlığınızla çok yakından alakalıdır. vesselam.
Ekleme Tarihi: 07 Ekim 2019 - Pazartesi

GENÇLER DİKKAT! KAZIKLANIYORSUNUZ

Kıymetli okurlarım, aslında bu yazıyı merkez efendi K.s. hazretlerine ayıracaktım. Lakin gençlere moda diye yutturulan bir tuzağı çok sık görünce dayanamadım önce onu yazmaya karar verdim.

Şunu baştan ifade edeyim artık dünyada atom bombasından daha etkili silah nüfustur anlayışı geçerlilik kazandı. Evet genç ve iyi yetişmiş bir nüfusa sahip ülkeler gelecekte hem var olacaklar, hem de etkili olacaklar.

Batılı düşünürler bununla ilgili onlarca kitap ve makale kaleme alıyorlar. Konferanslar  veriyorlar. Artık dünyada savaşlar yalnızca silahla olmuyor. Farklı  araç-gereç ve metotlara başvuruyorlar. Gıdadan giyime rakip milletlerin nesillerini hedef alıyorlar.

Gıda da gazlı içecekler hususen renkli olanlar adeta zehir saçıyor ve birinci nesil olmazsa ikinci nesilde kısırlık ve iktidarsızlık yapıyor. Fast  foodlar kanser, şeker vb. Hastalıkları yaygınlaştırıyor. insanımızı ev ve tencere yemeğinden uzaklaştırmak için bin türlü entrika çeviriyorlar.

Dondurulmuş gıdalar aynı şekilde farklı sıkıntıların sebebi olmaya devam ediyor. Genetiği bozulmuş meyve ve sebzeler yarardan çok zarar veriyor. Bu konuda  devletimize hem genel hem de yerel yönetimler olarak çok iş düşüyor.

Gıda güvenliği mutlaka sağlanmalı. Bu konuda tarım bakanlığının yeterli olmadığını düşünüyorum. Sağlık bakanlığı ile tarım bakanlığı işbirliği yaparak gelişmiş laboratuvarlar kurup insanımızın sağlığını hasta olmadan sağlama almaları gerektiğini düşünüyorum.

İnşallah çok geç olmadan yapılır. Ayrıca kızlarımız ve oğullarımızda moda adı altında kazıklanmaktadır. Tabirimi mazur görün liütfen. Kızlara göbeği açıkta bırakan kıyafet giymeleri  teşvik edilmekte ileride çocuk sahibi olmalarının önüne geçmek istenmektedir.

Merak edenler kadın doğum uzmanlarına sorabilirler. Erkeklere son derece dar pantolonlar moda diye giydirilmekte bu da o çocukların ileride kısırlık ve iktidarsızlık yaşamalarına sebep olmakta ya da olacaktır.

Yumurtalara uygulanan  baskı onların gelişimini engellemekte ve geriletmektedir. Bunuda namuslu ürologlara sorabilirler. Aman ha gençler bu kazığı yemeyin olaya farklı boyutlardan bakın. Gelecek sizlerin maddi ve manevi sağlığınızla çok yakından alakalıdır.

vesselam.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.