SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

FETÖ OLMADIYSA DOLAR VERELİM

Kıymetli Okurlar; Daha önceki bazı yazılarımda 24 Haziran seçimlerinin anlamı ile ilgili görüşlerimi yazmıştım. Gerçek Bağımsızlığın ilk adımı olduğunu herhalde okuyanlar anlamıştır. Tabi ki geçmişte istiklal (bağımsızlık) işgalcilere karşı verilen savaşla elde ediliyordu ve bizimde böyle bir savaşımız var, enine boyuna araştırılması gerektiğini söylesem de bu bir vakıa. Pekiyi kurtuluş savaşından sonra ne oldu. Bir takım vasiler işgalciler adına bize vaziyet ettiler. Bir profesör bayanın 28 Şubatta TV ekranlarından söylediği sözler hala kulaklarımda;( biz asılız ) diyordu.  Çok az bir azınlık topyekûn bir millete ve değerlerine meydan okuyordu. Bu necip millet sükûnetle elindeki yegâne silah olan oy(rey) ile bu meydan okumaları berhava etti. Ve 24 Haziranda Cumhurbaşkanlığı Sistemini ikame etti.  Hem de sühuletle barış içinde.   Ama vasilerin Ağababası Amerika ve onun kimliği tartışmalı inancı dünya insanlığı için sıkıntılı başkanı ( evengelist ); Bir papazı bahane edip, gerçek niyetini gizleyerek dolar silahını ateşledi.  Bir anda dolar yüzde yüze yakın arttı. Diğer tetikçilerde ateşe başladı. Bu aslında Amerika ve hempalarının 15 Temmuzda yapamadıklarını yapma girişimiydi. Fetö olmadı sizi dolarla vuracağız demekten başka bir şey değildi.  Her savaş zayiat verdirir, bu arada sıkıntıya düşenler olacaktır, oldu da. Lakin millet yine milletliğini gösterdi ve sabır etti. Herhalde çok şaşırmışlardır.  Bu hadise başka bir ülkede olsaydı neler olacağını hayal bile etmek istemem. Ama rabbim bu milleti iki cihanda aziz etsin, ne vakarlı duruş gösterdi.Gösteriyor. Bu arada mesebi karışık ve sütü bozuk bazıları bunu fırsata çevirme peşinde, onu da devlet görüp gereğini yerine getirmeli. Bu da milletin isteğidir.  Ayrıca yeni dönem eski alışkanlıkların terk edildiği bir dönem olmalı, adama göre iş yerine işe göre adam devri açılmalı. İşinin ehli insanlara görevler verilmeli basit particilik anlayışı terk edilmelidir ki başarı gelsin. Bu anlayışın sermeresini sayın başkan belediye başkanlığı sırasında bizzat tatbik etmiş ve neticesini de yaşamıştır.  Farklı yerlerden gelen insanlar bir başarı destanı yazmıştır.  Birde anlayamadığım bir şey var onu da yazayım. Aynı partinin görev verdiği iki bakan sanki rakipmiş gibi gelen gidenin yaptığını bozuyor. Başarı tescil edildiği halde.  Buna da dikkat çekmek istedim. Sonuç olarak şunu söyleyeyim, Aziz edende Zelil edende Allah’tır (C.C) Ümidim yeniden Allah bu millete izzet bahşedecektir. Rabbim bize de görmek nasip etsin. Âmin. 
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2018 - Perşembe

FETÖ OLMADIYSA DOLAR VERELİM

Kıymetli Okurlar;

Daha önceki bazı yazılarımda 24 Haziran seçimlerinin anlamı ile ilgili görüşlerimi yazmıştım.

Gerçek Bağımsızlığın ilk adımı olduğunu herhalde okuyanlar anlamıştır. Tabi ki geçmişte istiklal (bağımsızlık) işgalcilere karşı verilen savaşla elde ediliyordu ve bizimde böyle bir savaşımız var, enine boyuna araştırılması gerektiğini söylesem de bu bir vakıa.

Pekiyi kurtuluş savaşından sonra ne oldu.

Bir takım vasiler işgalciler adına bize vaziyet ettiler.

Bir profesör bayanın 28 Şubatta TV ekranlarından söylediği sözler hala kulaklarımda;( biz asılız ) diyordu. 

Çok az bir azınlık topyekûn bir millete ve değerlerine meydan okuyordu.

Bu necip millet sükûnetle elindeki yegâne silah olan oy(rey) ile bu meydan okumaları berhava etti.

Ve 24 Haziranda Cumhurbaşkanlığı Sistemini ikame etti. 

Hem de sühuletle barış içinde.  

Ama vasilerin Ağababası Amerika ve onun kimliği tartışmalı inancı dünya insanlığı için sıkıntılı başkanı ( evengelist );

Bir papazı bahane edip, gerçek niyetini gizleyerek dolar silahını ateşledi. 

Bir anda dolar yüzde yüze yakın arttı.

Diğer tetikçilerde ateşe başladı.

Bu aslında Amerika ve hempalarının 15 Temmuzda yapamadıklarını yapma girişimiydi.

Fetö olmadı sizi dolarla vuracağız demekten başka bir şey değildi. 

Her savaş zayiat verdirir, bu arada sıkıntıya düşenler olacaktır, oldu da.

Lakin millet yine milletliğini gösterdi ve sabır etti.

Herhalde çok şaşırmışlardır. 

Bu hadise başka bir ülkede olsaydı neler olacağını hayal bile etmek istemem. Ama rabbim bu milleti iki cihanda aziz etsin, ne vakarlı duruş gösterdi.Gösteriyor.

Bu arada mesebi karışık ve sütü bozuk bazıları bunu fırsata çevirme peşinde, onu da devlet görüp gereğini yerine getirmeli.

Bu da milletin isteğidir. 

Ayrıca yeni dönem eski alışkanlıkların terk edildiği bir dönem olmalı, adama göre iş yerine işe göre adam devri açılmalı.

İşinin ehli insanlara görevler verilmeli basit particilik anlayışı terk edilmelidir ki başarı gelsin.

Bu anlayışın sermeresini sayın başkan belediye başkanlığı sırasında bizzat tatbik etmiş ve neticesini de yaşamıştır. 

Farklı yerlerden gelen insanlar bir başarı destanı yazmıştır. 

Birde anlayamadığım bir şey var onu da yazayım.

Aynı partinin görev verdiği iki bakan sanki rakipmiş gibi gelen gidenin yaptığını bozuyor.

Başarı tescil edildiği halde. 

Buna da dikkat çekmek istedim.

Sonuç olarak şunu söyleyeyim, Aziz edende Zelil edende Allah’tır (C.C)

Ümidim yeniden Allah bu millete izzet bahşedecektir.

Rabbim bize de görmek nasip etsin. Âmin. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.