SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yaz Spor Okulları Kapanış Programı gerçekleştirildi

SPOR 13.09.2022 - 09:36, Güncelleme: 13.09.2022 - 09:36
 

Yaz Spor Okulları Kapanış Programı gerçekleştirildi

Zeytinburnu Belediyesi'nin ilçedeki gençler için hayata geçirdiği Yaz Spor Okulları'nın kapanış töreni Zeytinburnu Buz Pisti'nde gerçekleştirildi. Yaz spor okulunda öğrendikleri hünerleri sergileyen öğrencilere program sonunda çeşitli ödüller verildi.

Zeytinburnu Belediyesi ilçedeki gençlere sporu sevdirmek ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Yaz Spor Okulları projesini düzenledi. 27 Haziran ile 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarında 5 - 16 yaş aralığındaki çocuklar basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, binicilik, yüzme, jimnastik, buz pateni, hentbol ve izcilikten oluşan 12 branşta eğitim aldı.Yaz Spor Okullarında 14 farklı spor tesisinde 45 uzman eğitmen eşliğinde 3 bin 648 farklı öğrenciye haftanın 2 günü 1'er saatlik eğitim alan öğrenciler eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve ilçe müdürlüklerinin işbirliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın kapanış programı Zeytinburnu Buz Pisti'nde gerçekleştirildi. Programa, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, öğrenciler ve velileri katıldı. Yaz Spor Okullarında başarı gösteren öğrencilere kupa ve madalyalar verildi. Yaz Spor Okullarının kapanış töreninde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Bu yıl Zeytinburnu yaz Spor Okullarının 2'ncisinin ödül törenindeyiz. 12 branşta Zeytinburnu'nda beş ile 16 yaş arasındaki çocuklarımız, gençlerimiz haftada iki gün 14 farklı mekanda eğitim aldılar. Bugün de burada kapanış törenindeyiz. Bu yıl 2'ncisi yapmamıza rağmen büyük bir ilgi mazhar oldu. Çocuklarımız bu sürede merak ve ilgi duydukları spor alanları ile ilgili temel eğitim aldılar. Bunu çok önemsiyoruz inşallah buradan başlattığımız ivmelerle büyüyüp sporcu olacaklar ama en önemlisi yazı çok mutlu geçirdiler" dedi. Başkan Arısoy, "Aileler memnun, çocuklar memnun biz mutluyuz bütün ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum, Bu aynı zamanda büyük bir kamu kurumları koordinasyonuyla yaptığımız bir iş Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığımız ve onların ilçedeki temsilcilerine, müdürlerine ve kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Bize yaz boyunca çocukları teslim eden Zeytinburnu ailesine de anne babalarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Zeytinburnu Belediyesi'nin ilçedeki gençler için hayata geçirdiği Yaz Spor Okulları'nın kapanış töreni Zeytinburnu Buz Pisti'nde gerçekleştirildi. Yaz spor okulunda öğrendikleri hünerleri sergileyen öğrencilere program sonunda çeşitli ödüller verildi.

Zeytinburnu Belediyesi ilçedeki gençlere sporu sevdirmek ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Yaz Spor Okulları projesini düzenledi. 27 Haziran ile 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarında 5 - 16 yaş aralığındaki çocuklar basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, binicilik, yüzme, jimnastik, buz pateni, hentbol ve izcilikten oluşan 12 branşta eğitim aldı.Yaz Spor Okullarında 14 farklı spor tesisinde 45 uzman eğitmen eşliğinde 3 bin 648 farklı öğrenciye haftanın 2 günü 1'er saatlik eğitim alan öğrenciler eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve ilçe müdürlüklerinin işbirliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın kapanış programı Zeytinburnu Buz Pisti'nde gerçekleştirildi. Programa, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, öğrenciler ve velileri katıldı. Yaz Spor Okullarında başarı gösteren öğrencilere kupa ve madalyalar verildi.

Yaz Spor Okullarının kapanış töreninde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Bu yıl Zeytinburnu yaz Spor Okullarının 2'ncisinin ödül törenindeyiz. 12 branşta Zeytinburnu'nda beş ile 16 yaş arasındaki çocuklarımız, gençlerimiz haftada iki gün 14 farklı mekanda eğitim aldılar. Bugün de burada kapanış törenindeyiz. Bu yıl 2'ncisi yapmamıza rağmen büyük bir ilgi mazhar oldu. Çocuklarımız bu sürede merak ve ilgi duydukları spor alanları ile ilgili temel eğitim aldılar. Bunu çok önemsiyoruz inşallah buradan başlattığımız ivmelerle büyüyüp sporcu olacaklar ama en önemlisi yazı çok mutlu geçirdiler" dedi.

Başkan Arısoy, "Aileler memnun, çocuklar memnun biz mutluyuz bütün ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum, Bu aynı zamanda büyük bir kamu kurumları koordinasyonuyla yaptığımız bir iş Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığımız ve onların ilçedeki temsilcilerine, müdürlerine ve kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Bize yaz boyunca çocukları teslim eden Zeytinburnu ailesine de anne babalarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.