SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

VEST-BYE “Sanal İş Oyunu” Turnuvası Tamamlandı

KÜLTÜR 29.05.2015 - 19:04, Güncelleme: 29.05.2015 - 19:04
 

VEST-BYE “Sanal İş Oyunu” Turnuvası Tamamlandı

Meslek liselerinde girişimcilik ruhunu canlandırmak ve girişimci öğrencilerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor” Projesinde sona gelindi.

Uluslararası boyutta gerçekleştirilen VEST-BYE "Sanal İş Oyunu" Turnuvası’nda başarı gösteren öğretmen ve öğrenciler düzenlenen törende ödüllendirildi. Zeytinburnu Belediyesi öncülüğünde, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği( MÜSİAD) iş birliği ile “İşimi Kuruyorum Geleceğe Güvenle Yürüyorum” sloganı ile hayata geçirilen “Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor” projesi, sonuçlandırıldı. Uluslararası boyutta gerçekleştirilen projenin kapanış toplantısına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, çok sayıda öğretmen ve öğrenci ile yerli ve yabancı konuklar katıldı. Turnuva birincileri, ödüllerini Başkan Murat Aydın’ın elinden teslim aldı. Gençlerin Mutluluğu Hedefleniyor Projeye destek verenlerin, gençlerin gelecekteki mutluluğunu hedeflediklerini belirten Başkan Murat Aydın, “Gençlerimiz huzurlu olsun, güzel bir ortamda olsun diye neler yapabileceğimizi düşündük. Ve bu anlamda İtalya, Almanya ve Türkiye’deki imkanlardan, deneyimlerden nasıl yararlanabiliriz? dedik. Yapmak istediğimiz iş budur. Bu anlamda yapılan bu proje ilk değildir, son da olmayacaktır. 2020’ye kadar bu projeler devam edecek.” ifadelerini kullandı. Başkan Aydın’dan Gençlere Projelerde Yer Almaları Çağrısı Gençlere böyle projelerde yer almaları konusunda çağrıda bulunan Başkan Aydın, “Bizim yerel kalkınma ofisimiz var. Oraya sık sık gelin. Düşüncelerinizi, beklentilerinizi oradaki profesyonel arkadaşlarımızla paylaşın. Bu projelerde olmak, en azından sizlere arkadaş kazandıracaktır. Nereden Türkiye’den, Avrupa’dan. Avrupa Birliği’nin diğer ülkelerinden arkadaş kazandıracak.” şeklinde konuştu.
Meslek liselerinde girişimcilik ruhunu canlandırmak ve girişimci öğrencilerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor” Projesinde sona gelindi.

Uluslararası boyutta gerçekleştirilen VEST-BYE "Sanal İş Oyunu" Turnuvası’nda başarı gösteren öğretmen ve öğrenciler düzenlenen törende ödüllendirildi. Zeytinburnu Belediyesi öncülüğünde, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği( MÜSİAD) iş birliği ile “İşimi Kuruyorum Geleceğe Güvenle Yürüyorum” sloganı ile hayata geçirilen “Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor” projesi, sonuçlandırıldı. Uluslararası boyutta gerçekleştirilen projenin kapanış toplantısına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, çok sayıda öğretmen ve öğrenci ile yerli ve yabancı konuklar katıldı. Turnuva birincileri, ödüllerini Başkan Murat Aydın’ın elinden teslim aldı.

Gençlerin Mutluluğu Hedefleniyor

Projeye destek verenlerin, gençlerin gelecekteki mutluluğunu hedeflediklerini belirten Başkan Murat Aydın, “Gençlerimiz huzurlu olsun, güzel bir ortamda olsun diye neler yapabileceğimizi düşündük. Ve bu anlamda İtalya, Almanya ve Türkiye’deki imkanlardan, deneyimlerden nasıl yararlanabiliriz? dedik. Yapmak istediğimiz iş budur. Bu anlamda yapılan bu proje ilk değildir, son da olmayacaktır. 2020’ye kadar bu projeler devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın’dan Gençlere Projelerde Yer Almaları Çağrısı

Gençlere böyle projelerde yer almaları konusunda çağrıda bulunan Başkan Aydın, “Bizim yerel kalkınma ofisimiz var. Oraya sık sık gelin. Düşüncelerinizi, beklentilerinizi oradaki profesyonel arkadaşlarımızla paylaşın. Bu projelerde olmak, en azından sizlere arkadaş kazandıracaktır. Nereden Türkiye’den, Avrupa’dan. Avrupa Birliği’nin diğer ülkelerinden arkadaş kazandıracak.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.