SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Veliefendi’de 5 katlı binada can pazarı

GÜNDEM 15.07.2021 - 22:03, Güncelleme: 15.07.2021 - 22:03
 

Veliefendi’de 5 katlı binada can pazarı

Zeytinburnu'ndaki bir apartmanda çıkan yangında mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı Giriş kattaki iş yerinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü

Zeytinburnu'nda beş katlı binanın girişinde bulunan ütü paketleme deposunda çıkan yangın dumanından etkilenen 8 apartman sakini itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hammadde deposu olarak kullanılan iş yerine itfaiye ekipleri müdahale etti.Yangın saat 05.30'da Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 74/2 Sokakta bulunan 5 katlı bir apartmanın giriş katında bulunan ütü paketleme deposunda çıktı. Bilinmeyen bir sebepten dolayı depoda çıkan yangın dumanı binanın tüm katlarına sirayet etti. Yangının çıktığının farkına varan apartman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kısa süre içinde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen 8 kişi tahliye edildiİhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri yangının çıktığı binada kalan 8 apartman sakinini güvenlik tedbiri nedeniyle tahliye etti. Yangından tahliye edilen apartman sakinlerinden genç bir kızın ise kan değerleri ölçüldü. Kurtarılan vatandaşların korku ve panik anları kameralara yansıdı.
Zeytinburnu'ndaki bir apartmanda çıkan yangında mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı Giriş kattaki iş yerinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü

Zeytinburnu'nda beş katlı binanın girişinde bulunan ütü paketleme deposunda çıkan yangın dumanından etkilenen 8 apartman sakini itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hammadde deposu olarak kullanılan iş yerine itfaiye ekipleri müdahale etti.Yangın saat 05.30'da Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 74/2 Sokakta bulunan 5 katlı bir apartmanın giriş katında bulunan ütü paketleme deposunda çıktı.

Bilinmeyen bir sebepten dolayı depoda çıkan yangın dumanı binanın tüm katlarına sirayet etti. Yangının çıktığının farkına varan apartman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kısa süre içinde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Dumandan etkilenen 8 kişi tahliye edildiİhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri yangının çıktığı binada kalan 8 apartman sakinini güvenlik tedbiri nedeniyle tahliye etti. Yangından tahliye edilen apartman sakinlerinden genç bir kızın ise kan değerleri ölçüldü. Kurtarılan vatandaşların korku ve panik anları kameralara yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.