SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Veliefendi Mahallesinde silahlar konuştu

KÜLTÜR 24.12.2019 - 19:53, Güncelleme: 24.12.2019 - 19:53
 

Veliefendi Mahallesinde silahlar konuştu

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesinde akşam saatlerinde peşe peşe duyulan silah sesleri büyük panik yarattı. Olayın ayrıntıları ise daha sonra ortaya çıktı.

İddiaya göre Veliefendi Mahallesi 74.Sokata bulunan bir Kıraathanede çalışanlarla o esnada kıraathanede bulunan bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma alevlenince bu kez silahlar çekildi. Kıraathane çalışanları Hasan K. Yunus K. Davut K. silahla yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevre esnafı tarafından yapıldı. Ardından olay yerine Ambulansla çağrıldı ve yaralılar hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kısa bir süre içinde olay yerinde gelen Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili Agit O'yu gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde olayda kullanılan silah ele geçirildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Firari 2 kişinin yakalanması için çalışmaları sürdüğü bildirildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Zeytinburnu Veliefendi Mahallesinde akşam saatlerinde peşe peşe duyulan silah sesleri büyük panik yarattı. Olayın ayrıntıları ise daha sonra ortaya çıktı.

İddiaya göre Veliefendi Mahallesi 74.Sokata bulunan bir Kıraathanede çalışanlarla o esnada kıraathanede bulunan bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma alevlenince bu kez silahlar çekildi. Kıraathane çalışanları Hasan K. Yunus K. Davut K. silahla yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevre esnafı tarafından yapıldı. Ardından olay yerine Ambulansla çağrıldı ve yaralılar hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kısa bir süre içinde olay yerinde gelen Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili Agit O'yu gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde olayda kullanılan silah ele geçirildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Firari 2 kişinin yakalanması için çalışmaları sürdüğü bildirildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.