SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Veliefendi Mahallesinde 7 Kg Uyuşturucu ele geçirildi

11.08.2018 - 21:23, Güncelleme: 11.08.2018 - 21:23
 

Veliefendi Mahallesinde 7 Kg Uyuşturucu ele geçirildi

Zeytinburnu Emniyeti son günlerde yaptığı operasyonlarla torbacılara adeta sokakları dar etti

09.08.2018 günü Beştelsiz Mahallesi’nde uygulama yapmakta olan Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar), şüpheli M.S.A.(25) isimli şahısın kullanımında olan araç içerisinde 127 gram kokain ile bir miktar esrar ele geçirdi.  İlçemiz Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından konu ile ilgili olarak yapılan araştırmada şüphelinin uyuşturucuyu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan bir ikametten temin ettiği tespit edilmiş ve söz konusu ikamette yapılan aramada 7 kilo 184 gram skunk olarak tabir edilen uyuşturucu madde, bir adet ruhsatsız tabanca, 61 adet mermi ve bir adet hassas terazi ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.  
Zeytinburnu Emniyeti son günlerde yaptığı operasyonlarla torbacılara adeta sokakları dar etti

09.08.2018 günü Beştelsiz Mahallesi’nde uygulama yapmakta olan Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar), şüpheli M.S.A.(25) isimli şahısın kullanımında olan araç içerisinde 127 gram kokain ile bir miktar esrar ele geçirdi. 

İlçemiz Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından konu ile ilgili olarak yapılan araştırmada şüphelinin uyuşturucuyu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan bir ikametten temin ettiği tespit edilmiş ve söz konusu ikamette yapılan aramada 7 kilo 184 gram skunk olarak tabir edilen uyuşturucu madde, bir adet ruhsatsız tabanca, 61 adet mermi ve bir adet hassas terazi ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.