SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Uyuşturucunun etkisiyle 5 metre yükseklikten betona çakıldı

KÜLTÜR 07.08.2017 - 18:20, Güncelleme: 07.08.2017 - 18:20
 

Uyuşturucunun etkisiyle 5 metre yükseklikten betona çakıldı

Kazlicesme Mahallesi Zübeyde Hanım caddesi üzerinde Marmaray istasyonu yanında ağaçlık alanda madde içerken kozalaklardan ayağı kayıp düşen U.K hayatını kaybetti.

U.K, Kazlıçeşme Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde Marmaray istasyonu yanında ağaçlık alanda madde içerken kozalaklardan ayağı kayarak 5 metre uçurumdan aşağıya düştü. Düştüğü alanda beton ve taş yığıntıları var. Düşmenin etkisiyle kafasının sağ kısmında bir eziklik var. Vücudunun hiçbir yerinde kesik izi bulunmayan şahısın daha önce poliste Uyuşturucu madde kullanmak suçundan kayıtları var. Savcının olay yerinden yaptığı incelmenin ardından U.K’nın ölümü şapeli olarak kayıtlara geçti ve cesedi adlı tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Kazlicesme Mahallesi Zübeyde Hanım caddesi üzerinde Marmaray istasyonu yanında ağaçlık alanda madde içerken kozalaklardan ayağı kayıp düşen U.K hayatını kaybetti.

U.K, Kazlıçeşme Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde Marmaray istasyonu yanında ağaçlık alanda madde içerken kozalaklardan ayağı kayarak 5 metre uçurumdan aşağıya düştü. Düştüğü alanda beton ve taş yığıntıları var. Düşmenin etkisiyle kafasının sağ kısmında bir eziklik var.

Vücudunun hiçbir yerinde kesik izi bulunmayan şahısın daha önce poliste Uyuşturucu madde kullanmak suçundan kayıtları var. Savcının olay yerinden yaptığı incelmenin ardından U.K’nın ölümü şapeli olarak kayıtlara geçti ve cesedi adlı tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.  

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.