SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Uluocak’tan Nuri Paşa ilkokuluna kütüphane

EĞİTİM 09.05.2017 - 13:14, Güncelleme: 09.05.2017 - 13:14
 

Uluocak’tan Nuri Paşa ilkokuluna kütüphane

Zeytinburnu’nun sevilen İş adamı Mimar Süleyman Uluocak’ın katkılarıyla Zeytinburnu Nuri Paşa ilkokuluna düzenlenen törenle kütüphane açıldı.

Okul Müdürü Murat Arslan Yaptığı konuşmada “Bugün çok anlamlı bir açılışı gerçekleştiriyoruz. Gelişmiş ülkelerin kültüründe Kütüphanenin önemi çok büyüktür. Bu gelişmiş ülkelerin hepsinde en önemli kurum hangisidir denildiğinde kütüphaneler gösterilmektedir. Çocuklarımızın başarılı olmasını istiyorsak kitap okumayı aşılamak olduğunu ifade etti. Törende konuşan Süleyman Uluocak,  ‘’Mezun olduğum okula açtığım kütüphaneye verdiğim destek için mutluyum yaşadığımız çevreye bir şeyler katmamız gerektiğini düşünüyorum.  Gerçekten başarılı bir eğitim camiası var burada öğretmenlere teşekkür ederim. Umarım milli ve manevi değerlere sahip çıkan öğrenciler yetiştiririz ‘’ dedi. Konuşmalarının ardından Okul Müdürü Murat Arslan, Ulucak’a Teşekkür plaketi takdim etti. Kütüphanenin kurdelesini Uluocak ailesi, okul Müdürü ve okul aile bireyleri ve birlikte kestiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu’nun sevilen İş adamı Mimar Süleyman Uluocak’ın katkılarıyla Zeytinburnu Nuri Paşa ilkokuluna düzenlenen törenle kütüphane açıldı.

Okul Müdürü Murat Arslan Yaptığı konuşmada “Bugün çok anlamlı bir açılışı gerçekleştiriyoruz. Gelişmiş ülkelerin kültüründe Kütüphanenin önemi çok büyüktür. Bu gelişmiş ülkelerin hepsinde en önemli kurum hangisidir denildiğinde kütüphaneler gösterilmektedir. Çocuklarımızın başarılı olmasını istiyorsak kitap okumayı aşılamak olduğunu ifade etti.

Törende konuşan Süleyman Uluocak,  ‘’Mezun olduğum okula açtığım kütüphaneye verdiğim destek için mutluyum yaşadığımız çevreye bir şeyler katmamız gerektiğini düşünüyorum.  Gerçekten başarılı bir eğitim camiası var burada öğretmenlere teşekkür ederim. Umarım milli ve manevi değerlere sahip çıkan öğrenciler yetiştiririz ‘’ dedi.

Konuşmalarının ardından Okul Müdürü Murat Arslan, Ulucak’a Teşekkür plaketi takdim etti. Kütüphanenin kurdelesini Uluocak ailesi, okul Müdürü ve okul aile bireyleri ve birlikte kestiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.