SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Uluocak: Yerel Basın’a destek verilmeli

SPOR 11.01.2012 - 11:53, Güncelleme: 11.01.2012 - 11:53
 

Uluocak: Yerel Basın’a destek verilmeli

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısı ile Demokrat Parti Merkez Karar Kurulu Üyesi Mimar Süleyman Uluocak, Zeytinburnu’nda görev yapan Basın Mensuplarına akşam yemeği vererek günlerini kutladı.

Zeytinburnu’nda bir restoran da verdiği akşam yemeği ile ilçede görev yapan basın mensuplarını bir araya toplayan Uluocak, gazeteciler ile sohbet edip gündemle ilgili konular hakkında fikir alış verişinde bulundu. Uluocak, yerel ve ulusal basının demokrasi rejiminde çok önemli bir yer tuttuğuna dikkati çekerek, gazetecilerin şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı. Günümüzde basın üzerindeki baskının kaygı verici olduğunu ifade eden Uluocak,"İçinde bulunduğumuz günlerde görüyoruz ki birçok gazeteci baskı altında. 100'ün üzerinde de gazeteci cezaevlerinde tutuklu bulunuyor. Bu ülkemiz için, demokrasi için kaygı vericidir" dedi. Uluocak, özellikle yerel medyada birtakım zorluklar bulunduğunu dile getirerek, var olan imkan ve şartların daha da geliştirilmesi gerektiğini kaydetti. Uluocak, "Her bakımdan bağımsız bir basın bu ülke için, demokrasimiz için büyük bir ihtiyaçtır. Bu duygularla; Haber alma özgürlüğünün teminatı olan bütün basın camiasının 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'nü kutlarım" şeklinde konuştu. Akşam yemeğine, Zeykent Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Alpay, İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner, Zeytinburnu Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Taylan Demirelli ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün, 34 Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bekir Hallaç ve Haber Müdürü Yılmaz Oruç, Aktüel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman İslam ve Gazeteci Ferdi Türk katıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısı ile Demokrat Parti Merkez Karar Kurulu Üyesi Mimar Süleyman Uluocak, Zeytinburnu’nda görev yapan Basın Mensuplarına akşam yemeği vererek günlerini kutladı.
Zeytinburnu’nda bir restoran da verdiği akşam yemeği ile ilçede görev yapan basın mensuplarını bir araya toplayan Uluocak, gazeteciler ile sohbet edip gündemle ilgili konular hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Uluocak, yerel ve ulusal basının demokrasi rejiminde çok önemli bir yer tuttuğuna dikkati çekerek, gazetecilerin şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Günümüzde basın üzerindeki baskının kaygı verici olduğunu ifade eden Uluocak,"İçinde bulunduğumuz günlerde görüyoruz ki birçok gazeteci baskı altında. 100'ün üzerinde de gazeteci cezaevlerinde tutuklu bulunuyor. Bu ülkemiz için, demokrasi için kaygı vericidir" dedi.
Uluocak, özellikle yerel medyada birtakım zorluklar bulunduğunu dile getirerek, var olan imkan ve şartların daha da geliştirilmesi gerektiğini kaydetti. Uluocak, "Her bakımdan bağımsız bir basın bu ülke için, demokrasimiz için büyük bir ihtiyaçtır.

Bu duygularla; Haber alma özgürlüğünün teminatı olan bütün basın camiasının 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'nü kutlarım" şeklinde konuştu.

Akşam yemeğine, Zeykent Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Alpay, İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner, Zeytinburnu Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Taylan Demirelli ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün, 34 Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bekir Hallaç ve Haber Müdürü Yılmaz Oruç, Aktüel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman İslam ve Gazeteci Ferdi Türk katıldı.
kullan
ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.